Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upitan london

Karlović: Možda ću nakon karijere tražiti američko državljanstvo

Ivo Karlović (1)
Goran Jakuš/Pixsell
10.07.2012.
u 20:32

Ivo Karlović nastavit će rehabiltaciju u Zagrebu i nada se oporavku do OI.

Ivo Karlović u posljednje vrijeme baš nema sreće. Puno je očekivao od nastupa na Vegeta Croatia Openu, zbog toga je došao u Umag nekoliko dana ranije kako bi se što bolje pripremio, a onda se na treningu ozlijedio. Stradao mu je gležanj desne noge.

Karlo je ostao još nekoliko dana u Umagu, onako na štakama došao je i na koncert Olivera Dragojevića, a u utorak je otputovao u Zagreb na daljnju rehabilitaciju.  

- Prvi dan boljelo me je kao sam vrag, ali sada više ne. No, poveliko je nateknuće. Nadam se da će rehabilitacija u Zagrebu biti uspješna i da ću za desetak dana početi lagano trenirati - kaže Ivo.

Cilj mu je što bolje se pripremiti za Olimpijske igre u Londonu. Olimpijski se turnir igra na travi (u Wimbledonu), a na toj podlozi nitko ne može računati na sigurnu pobjedu protiv Karla.

- Ja se nadam da će sve biti u redu i da ću moći nastupiti. Pojedinačno, ali i u paru s Petrom Martić. Razgovarali smo, dogovorili se i sad samo čekamo da uđemo među 16 mješovitih parova koji će se boriti za medalje - otkrio je Karlović.

U Umagu je bio sam. Supruga Alsiona i kćerkica Jada Valentina bile su u Zagrebu nekoliko tjedana, a zatim su se vratile na Floridu. Ivo će im se pridružiti nakon Londona. Obitelj zasad dobro podnosi tu čestu razdvojenost, iako supružnicima nije uvijek lako.   

- Imao sam malih problemčića oko dobivanja tzv. O vize, ali sad sam to riješio. Zasad smo odlučili da veći dio godine živimo u Americi a preko ljeta u Hrvatskoj. A kako će to biti u budućnosti, vidjet ćemo. Nije isključeno da ću nakon završetka karijere zatražiti američko državljanstvo - napomenuo je Ivo.

Znamo kako je Karlović završio u Wimbledonu, pa nas je zanimalo kako sad, s vremenske distance, gleda na poraz od Murraya i na sve ono što se događalo u tom meču.

- Ništa se nije promijenilo. Suđeno mi je i previše prijestupa (11 - op. a.) da bi to bilo normalno. Ne kažem da bih Murraya dobio da toga nije bilo, ali svejedno mi je krivo da mi je suđeno nešto što inače nikad ne radim. Je li se željelo pomoći Murrayu ili je neki sudac "poludio", to ne znam. U svakom slučaju takvo što nisam očekivao u Wimbledonu - kaže Ivo. 

Komentara 7

ĆA
ćaćaća
21:33 10.07.2012.

traži ivo traži..još jedan ivo je skoro dobio:))

OB
-obrisani-
21:34 10.07.2012.

Pravo ,bravo Karlovicu.... Imas pravo sto i nebi... E moj Radoboj-u sto se ti brines za druge ako nije iz zavisti... Michale Schumacher i brat Ralf, Sebastijan Fechtel,Alonso itd,itd... prijavljeni u Monacku...

C5
c523h231
21:10 10.07.2012.

@Radedobojlija Koliko gluposti u tvojih par recenica stane to je za ne povjerovati. Prije svega zna li ta tvoja tvrda glavetina koliko svijetskih poznatih imena ima prijavljen boravak u Monacu? Naravno da nezna jer za tvoju glavetinu najvaznije je daa zna da su tamo prijavljeni Hrvatski sportasi a za druge te boli briga jelda.I jos nesto tuko bosanska...svi oni koji su prijavljeni u Monacu nije tocno da je to iskljucivo zbog poreza nego...ah...kome objasnjavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije