Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Karlović: Još uvijek šepam, ne mogu da ih cijepam...

'Ivo Karlovic of Croatia returns against Lleyton Hewitt of Australia during their match on the second day of the Aegon Championships tennis tournament at the Queen\'s Club in west London on June 12, 2
'GLYN KIRK'
25.07.2012.
u 19:42

"U Londonu sam i još uvijek se nadam da ću nastupiti na Olimpijskim igrama", kaže naš tenisač

Ivo Karlović još ne zna hoće li nastupiti na Olimpijskim igrama, a svoje je dvojbe podijelio i sa svojim sljedbenicima na društvenoj mreži Twitter. Naravno, na svoj originalan način:

"U zavojima šepam, ne mogu da ih cijepam. No, u Londonu sam i još uvijek se nadam da ću nastupiti na Olimpijskim igrama. Iako, gležanj me još uvijek boli", napisao je pomalo u rimi hrvatski tenisač.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije