Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP turnir u Indian Wellsu

Karlović: Ferrera sam iznenadio bekhendom, mogu dobiti i Simona

Ivo Karlović
AFP
13.03.2011.
u 13:00

Od dva hrvatska predstavnika u subotnjim mečevima 2. kola velikom ATP turnira u Indian Wellsu dalje je prošao Ivo Karlović nakon iznenađujuće pobjede (7:6(3), 6:3) nad Španjolcem Davidom Ferrerom, šestim tenisačem svijeta.

- Mislim da je ključ pobjede u bekhendu koji je ovaj put radio stvarno dobro i s tim sam ga iznenadio. Uz to, dobio sam dosta poena u izmjeni udaraca s osnovne crte  i na svoj drugi servis. A prvi je servis odlično radio u najvažnijim trenucima - bio je iznimno zadovoljan nakon meča Karlović koji u ponedjeljak u 3 kolu igra protiv Francuza Gillesa Simona. Igrali su dva puta, svatko ima po jednu pobjedu.

- Ako ću igrati kao protiv Ferrera, sigurno imam izgleda za pobjedu - najavljuje Ivo.

Ivan Ljubičić stoa je na prvom korak na putu obrane lanjskog naslova u Indian Wellsu, prejak je bio bivši pobjednik US Opena, Argentinac Juan Martin del Potro - 5:7, 6:4, 6:2.

- Ždrijeb na početku turnira nije mi bio najbolji. Del Potro je velik igrač. Mislim da je meč bio dobar, bilo je odličnih poena s obje strane i gledatelji su mogli uživati. Na kraju sam posustao u trećem setu - rekao je nakon susreta Ljubičić i dodao:

- Ja sam sretan što sam uopće mogao biti na terenu s obzirom da već tri tjedna imam probleme s ozljedom gležnja. Jako sam dobro odigrao prvi set, no razočaran sam što s takvim izdanjem nisam mogao nastaviti do kraja meča. Da sam ovdje prošao kolo ili dva, uhvatio bih ritam i tko zna što bi bilo u nastavku turnira - rekao je Ljubo kojeg čeka velik pad na ATP listi. Uoči početka turnira bio je 16., nakon njega pasti će iza 40. pozicije.

Komentara 1

PE
peugeot
17:28 14.03.2011.

U dosadasnjim susretima izmedju \"dr Ive\" i Gillesa Simona rezultat je - 1:1. Simon je vrlo nezgodan i dosadan protivnik koji revnosno ubacuje lopticu u teren i ceka protivnicku gresku. On je u tenisu kao \"stidna vas\" i \"dr Ivo\" mora da Simonovu ravnotezu razbija asovima koji stizu sa \"drugog sprata\" (veli, Troicki za Ivu). Naslov u teniskoj rubrici u danasnjem broju pariskog sportskog dnevnika \"L\'Equipe\" je \"Simon protiv Mistera asova\". /Goran naravno bi \"Kralj asova\"/.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije