Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO

Karlović čeka djevojčicu i propušta Davisov kup

'Croatia\'s Ivo Karlovic reacts during  a match with Argentina\'s Juan-Martin Del Potro during their Men\'s first round match in the French Open tennis championship at the Roland Garros stadium, on Ma
'JACQUES DEMARTHON'
02.08.2011.
u 19:51

Nije mi jednostavno koncentrirati se na mečeve znajući da je rođenje djeteta sve bliže – rekao je Karlović.

Iako je Marin Čilić ušao u finale umaškog turnira i prekinuo neugodnu tradiciju bez domaćeg finalista dugu 21 godinu, hrvatskim tenisačima ove godine bolje ide na privatnom polju nego s reketom u ruci.

Nakon Ivana Ljubičića, čija će supruga Aida u studenome drugi put roditi, otac će postati i Ivo Karlović (32)! Posumnjali smo u nešto kad je izbornik Goran Prpić za sraz s JAR-om pozvao Lovru Zovka. I pogodili! Karlovića neće biti u rujnu u Johannesburgu i to je priopćio Prpiću. Baš u tom tjednu div sa Šalate trebao bi postati otac!

– Supruga Alsiona (Amerikanka podrijetlom s Jamajke, nap. a.) ima termin baš taj vikend kad je meč s Južnoafrikancima. Očekujemo rođenje kćeri. Iako bih želio pomoći dečkima u tom važnom meču, to mi je, sasvim logično, apsolutni prioritet  – otkriva Ivo.

Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede.

Ključne riječi

Komentara 4

DH
dalibor.hren
23:09 02.08.2011.

Karlović igra ko da će roditi barem trojke a ne samo djevojčicu.

DU
Deleted user
23:48 02.08.2011.

Jao, Dive, kakva lijepa vijest! :)

DU
Deleted user
07:12 03.08.2011.

Koji naslov!? Valjda njegova žena ili djevojka! E jeste mamlazi nepismeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije