Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS odbio molbu plavih

Karlovčane i farmaceute umjesto travnjaka čeka oranica!

Zvonko Pamic
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
12.03.2010.
u 11:30

Domaćini su tražili odgodu utakmice, no krovna hrvatska nogometna kuća nije uvažila zahtjev, što trenera Pamića - veseli.

Igrače Karlovca i Slavena Belupa u subotu očekuje oranica umjesto nogometnog terena. Hrvatski nogometni savez nije uvažio molbu domaćina da se susret pokraj Korane odgodi za ljepše dane. Karlovčani su dužni stvoriti uvjete za igru. Trener Karlovca Igor Pamić ne zamara se previše tim problemima. Iako ne krije da bi bio sretniji boljim uvjetima igre, svoju i pažnju igrača usmjerio je na utakmicu.

– Kako se bližimo kraju prvenstva, svaki bod dobiva na sve većoj važnosti. Inače, najjači smo u igri na lošem terenu, kada lopta ne skače pravilno – kaže Pamić.

I ovu će utakmicu zbog ozljede propustiti Ivan Lajtman. Ostali igrači Karlovca spremni su odmjeriti snage s Koprivničancima.

– U odnosu na prethodne utakmice, u drugom dijelu prvenstva mijenjamo taktiku. Igrači će istrčati u postavi 4-2-1-3. Na vratima će biti Sunara, u obrani Barić, Karabatić, Bunoza i Pilipović, zadnju liniju veznog reda činit će Vukman, Paracki i Pamić, a prednju Kovačević i Jerneić. Krajnje isturen bit će Novinić. Ostavljam mogućnost promjene sastava – taktizira trener Pamić, te samouvjereno dodaje:

– Pobijedit ćemo s 1:0!

Plan mu je igru zadržati što dalje od Sunare, a u utakmicu će krenuti kao protiv Osijeka prije 10-ak dana. To znači stvoriti pritisak na goste u prvim minutama utakmice kako bi što ranije zabili, a potom Slaven Belupo pustiti da po lošem terenu hvata izjednačenje. Da bi se osigurao bolji priljev mladih igrača u seniorsku momčad Karlovac je angažirao instruktora HNS-a Sretena Ćuka, koji će preuzeti ulogu voditelja Omladinske škole.

– Ovdje sam prvotno na probi do lipnja. Ako se ambicioznoj upravi kluba svide moje ideje, postoji mogućnost za produljenje ugovora. Kanim podignuti kvalitetu kadeta i juniora, da bih te momčadi približio kvalitetnijoj razini natjecanja. Stoga će se potkraj lipnja održati jak turnir u Karlovcu za momčadi do 16 godina – kaže Ćuk.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
mojzagi
13:59 12.03.2010.

dajte maknite te skakuce lopte sa naslovne stranice stavite to u sport, da covjek u miru moze citati vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije