Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka za Rusanovu

Karlovačka županija okrenula leđa Vukeliću i podržala Markovića!

\'06.11.2010., Karlovac - 1. HNL, 14. kolo, NK Karlovac - NK Osijek. Ministar Branko Vukelic i direktor NK Karlovca Zoran Sabljaric sa suprugama. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL\'
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
19.11.2010.
u 19:18

Nevenu Šprajceru predstavio sam svoj program, a on je, ne konzultirajući se s delegatima, pohitao u HNS po fotelju i sve prenio Markoviću, kaže Štimac

Vijest iz NK Karlovca, jedinog prvoligaša u županiji, da su za predsjednika HNS-a odlučili podržati Igora Štimca, trajala je samo jedan dan. Jučer je, naime, održan sastanak Izvršnog odbora Nogometnog saveza Karlovačke županije na kojoj je izglasovana potpora Vlatku Markoviću! Tu neslužbenu informaciju nije htio potvrditi nitko od članova Izvršnog odbora, a i predsjednik Neven Šprajcer bio je štur na riječima.

– Održali smo sastanak, ali o zaključcima ćemo vas izvijestiti u subotu – rekao je Šprajcer.

Ipak, doznali smo da je od 11 članova na sastanku bilo njih sedam, koji su jednoglasno podržali Vlatka Markovića. Na tu vijest ostali su iznenađeni i u NK Karlovcu.

– Neslužbeno sam dobio informaciju, no zasad je ne bih želio komentirati dok i službeno ne saznamo sve pojedinosti – rekao je sportski tajnik kluba Dražen Mejašić.

Kako će se cijeli slučaj rasplesti zasad se još ne zna, kao i što će biti sa zahtjevom za održavanje izvanredne skupštine Nogometnog saveza Karlovačke županije. Navodno je skupština sazvana tek za 16. prosinca, nekoliko dana prije Skupštine HNS-a.

Preokret u odluci o predsjedniku HNS-a u suprotnosti je s mišljenjem ministra obrane Branka Vukelića, kojeg je Zdravko Mamić optužio da "drukanjem" za Štimca uništava nogomet u Karlovcu. To je zapravo prvi put da je neka važna odluka u karlovačkom nogometu donesena suprotno mišljenju ministra.

Slučajno ili ne, ministar Vukelić je u vrijeme sastanka Izvršnog odbora NS-a Karlovačke županije bio s hrvatskim izaslanstvom na 24. summitu NATO-a u Lisabonu.

Također, Karlovcem kruži priča da se telefonski nazivalo članove IO-a županijskog saveza te da im je sugerirano da ne dolaze na sjednicu jer neće biti kvoruma. Ipak, bilo ga je i odluka je valjana.

– Sa Šprajcerom sam razgovarao o svojim planovima i predstavio sam mu program. Bio je oduševljen, tim više što je zaključio da druga strana nema program. Prezentaciju sam obavio pred svjedocima, a on je obećao da će je prenijeti delegatima. Umjesto da to napravi, nikoga ne obavijestivši pohitao je u Rusanovu po fotelju i sve prenio Markoviću – istaknuo je Igor Štimac.

Ključne riječi

Komentara 6

BZ
Branko Zajec
19:58 19.11.2010.

Izgleda da su karlovčani napokon shvatili tko je Vukelić. Seoski đilkoš, sklon kriminalu, umješan u nekoliko skupih afera, koji samo zahvaljujući \"ažurnosti\" Bajića, još uživa u čarima slobode, imao je namjeru petljati se i u sport. Srećom i hrabrošću ljudi, odbacili su ga i izglasali po svome uvjerenju, a ne po diktatu politike. Nije me iznenadila Štimćeva nervozna reakcija. Računao je u sigurne glasove Karlovca.

OB
-obrisani-
22:17 19.11.2010.

lopov koji je pljačkao brodosplit neče kreirati nogometna zbivanja u drćavi,ministar odbrane koji je zbrisao na početku rata u slovwniju,ministar gospodarstva koji je bio šef benzinske stanice ine na pščetku rarta, to nam samo sanaderova politika busanja u prsa hristos se rodi kroz ove povlašene medije može podvaliti

VO
vojvo
00:25 20.11.2010.

opet štimac izmišlja, opet vidi neke torbe , zašto jednostavno ne prizna da ljudi nečeju imati posla sa mafijašem i dokazanim drogerašem , svaka čast poštenim ljudima iz karlovačke županije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije