Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUKAT PREMIJER LIGA

Karlovačka banka s jakim Čakovčanima odigrala neriješeno

'karlovac 24. kolo premier dukat hrvatske rukometne lige,momcad karlovacke banke odigrala je utakmicu protiv momcadi cakovca,080410 photo: dominik grguric/PIXSELL'
'dominik grguric'
08.04.2010.
u 14:56

U jednom od zanimljivijih susreta 24. kola Premijer Dukat Prve hrvatske rukometne lige rukometaši Karlovačke banke na domaćem parketu ugostili su jaku momčad MKA*IPC iz Čakovca.

Nakon vrlo neizvjesnog i izjednačenog susreta konačan rezultat bio je neriješen - 28:28, a i nakon prvog dijela igre momčadi su bile izjednačene - 14:14. U posljednjim trenucima karlovački rukometaši imali su i priliku za pobjedu, Benković je čak i postigao pogodak, ali djelić sekunde prekasno, jer su suci pokazali da je vrijeme već isteklo.

Junak utakmice bio je vratar Bilušić sa 16 obrana. Ovim bodom Karlovačka banka došla je na sedmo mjesto ljestvice, s istim brojem bodova kao i šestoplasirana momčad Buzeta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije