Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE

Karlovac ima novog predsjednika, Vukelić u upravi

\'za unu...29. 07. 2009. ministarstvo obrane rh/ministar zdravstva darko milinovic i ministar obrane branko vukelic na press konferenciji i popisivanju ugovora o hitnoj zracnoj pomoci Photo: Zeljko Hl
Željko Hladika/PIXSELL
06.07.2011.
u 21:30

Doktor Amirudin Talakić novi je predsjednik Nogometnog kluba Karlovac.

Jednoglasna je to odluka skupštinara kluba nakon sto je ostavku podnio dosadašnji predsjednik Stjepan Turković. U upravu je izabran i donedavni ministar Branko Vukelić.

Novi predsjenik Talakić najvećim dobitkom za klub ocijenio je dolazak Velimira Zajeca na mjesto sportskog direktora.

Komentara 1

KA
karlovac
21:58 06.07.2011.

moglo je biti i gore. plus za talakica al minus od karlovca do jupitera za vukelica. covjek je genij unistava karlovac iz dana u dan i sto je najbolje ide mu za rukom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije