Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ NAVIJAČKE POTPORE

Karlovac dolazi na Maksimir po bod

Gordan Bunoza
Sanjin Strukić/Pixsell
13.05.2010.
u 10:22

U borbu za bod koji bi im mogao omogućiti nastup u Europskoj ligi Karlovčani će danas krenuti bez navijačke podrške.

- Svi pričaju o tome, no izravnog kontakta s Dinamom nije bilo. Mogu samo reći kako bi svakome bila čast zaigrati za taj klub, ali da sam još uvijek igrač Karlovca i sve što me zanima je da pokušamo uzeti bod i izboriti Europsku ligu, ukoliko Šibenik ne dobije licencu - priča Gordan Bunoza, pouzdani stoper NK Karlovca pred gostovanje Karlovčana na Maksimiru.

Trener Igor Pamić vrlo jasno poručuje što misli o Bunozi.

- Je li Bunoza za Dinamo? Ne, Bunoza je u ovom trenutku i iznad Dinama, on je najbolji stoper u 1. HNL i naravno da mu ima mjesta u zagrebačkom prvoligašu. Nisu mi vjerovali kada sam to govorio prije godinu dana, a sada je jedino pitanje hoće li u Dinamo ili odmah u inozemstvo. A još važnije, to je dečko od 22 godine, koji još može puno napredovati - kaže karlovački strateg.

U borbu za bod koji bi im mogao omogućiti nastup u Europskoj ligi Karlovčani će danas krenuti bez navijačke podrške. Gademzi su iz navijačke solidarnosti odlučili bojkotirati ovaj susret, a momčad će dočekati kod stadiona po povratku iz Zagreba i proslaviti vrlo uspješnu sezonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije