Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miting mladosti

Karlo: Vidjet ćete kako Marshal roni

Peter Marshall
AFP
10.11.2010.
u 16:42

Iako mu je budžet prepolovljen, međunarodni plivački miting Mladosti ide dalje.

U subotu i nedjelju na plivalištu Mladosti uza Savu gledat ćemo 38. izdanje a glavna zvijezda mitinga u 25-metarskim stazama bit će Amerikanac Peter Marshal, svjetski prvak i rekorder na 50 metara leđno.

- Vidjet ćete kako Marshal nevjerojatno brzo roni. Pobijedio je na svim mitinzima Svjetskog kupa i u ovom mu trenutku nema ravna u svijetu - pohvalio je gosta Tomislav Karlo, glavni tajnik HPS-a nekad i sam leđaš.

Trebala je nastupiti i Zimbabveanka Kirsty Coventry (dvostruka olimpijska pobjednica), ali nije na vrijeme zatražila vizu pa će možda doći sljedeće godine.

Uz brojne plivače iz Slovenije, Rusije, Srbije, BiH-a i Italije, nastupit će i svi najbolji hrvatski plivači predvođeni Dujom Draganjom i Sanjom Jovanović.

Duje nije došao na konferenciju za novinare jer je hitno morao kod zubara, ali je zato iz Rijeke (istina, s malim zakašnjenjem zbog kiše) stigla Sanja. Zbog majčine smrti i drugih problema, s ozbiljnim je radom počela tek u kolovozu.

- Niti na mitingu u Zagrebu niti poslije na EP-u u Eindhovenu ili na SP-u u Dubaiju ne mogu obećati europske i svjetske rekorde. To ne, ali bit ću zadovoljna ako ću isplivati približna vremena i boriti se za medalje. Godina nije bila na razini prijašnjih, ali pokušat ću je popraviti barem malo - kazala je Sanja, zahvalivši HPS-u što joj plaća stan u Rijeci kako bi se mogla pripremati sa svojim trenerom Dimitrom Bobevom.

Oba dana, u subotu i nedjelju, kvalifikacije počinju u devet a finali u subotu u 17 a u nedjelju (zbog vaterpola) u 18.45 sati.

Ulazak je slobodan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije