Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE JE

Karatistica Martinović postaje novi Jakov Fak?

'01..10.2011., Zagreb - IX Zagreb karate fest. Masa Martinovic.  Photo: Martina Popovcic/PIXSELL'
'Martina Popovcic/PIXSELL'
13.05.2013.
u 11:00

Ode li supertalentirana Maša pod drugu zastavu poput Jakova Faka, za novu reprezentaciju mogla bi nastupiti već sljedeće godine na Svjetskom prvenstvu.

Nakon što su saznali za njene probleme i nemogućnost da se na velikim natjecanjima bori i pojedinačno jer prednost ima Ana Marija Čelan, za hrvatsku karatašku teškašicu Mašu Martinović zainteresirali su se nacionalni karate savezi Slovenije i Crne Gore.

Ode li supertalentirana Maša pod drugu zastavu poput Jakova Faka, za novu reprezentaciju mogla bi nastupiti već sljedeće godine na Svjetskom prvenstvu.

Dakako, više bismo voljeli kada bi se Martinović nakon ove pauze vratila u hrvatsku vrstu koja je u Budimpešti po prvi puta osvojila ekipno zlato. Dakako, pitanje je da li bi ju izbornik i kapetanica Ana Marija Čelan prihvatili?

- Tko hoće neka ide, no u to da se Crnogorci i Slovenci zainteresirani za Mašu ja ne vjerujem dok sama ne čujem. Ne padam na tračeve. Inače, u ekipu je ušla nova cura Ana Lenard i odlično se uklopila pa će o eventualnom Mašinom povratku odluku morati donijeti izbornik, a ne ja. Kada su krenule priče ja sam rekla curama da je to stvar između mene i Maše i da se one time ne opterećuju. To što je Maša otkazala EP nije nas motiviralo, ali je naš put učinilo trnovitim - kazala je Čelan.

>> Hrvatice osigurale finale Europskog prvenstva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije