Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Casillas nezadovolja

Karanka: Real je opet pokraden, svi su to vidjeli

casillas i ronaldo
Pixsell
09.04.2012.
u 11:55

Real je remijem protiv Valencije kompromitirao šanse za naslov prvaka

Vratar Kraljevskog kluba Iker Casillas bio je razočaran nakon remija s Valencijom. Sada mu se ni osvajanje naslova prvaka ne čini sigurnim.

- Vjerujem da bismo mogli izgubiti naslov. Nitko nije očekivao negativan rezultat na Bernabeuu, ali bila je ovo vrlo teška utakmica. Možda smo imali više čistih prilika, ali i Valencia ih je imala nekoliko. Sada moramo misliti na srijedu i gostovanje kod Atletica, moramo pobijediti da bismo zadržali prednost nad Barcelonom.

Realovci su ponovno imali prigovora na suce, a najdalje u izjavama je otišao pomoćni trener Aitor Karanka.

- Suđenje? Svih 80.000 ljudi na stadionu je vidjelo da smo oštećeni, zar ne? Srećom pa smo još uvijek u prednosti pred Barcelonom. Nadam se da ju nećemo ispustiti do kraja prvenstva - rekao je Karanka.

Ključne riječi

Komentara 32

RI
Risnjak
12:29 09.04.2012.

Real ko Real....odkad je taj bahati arogantni portugalac preuzeo tu ekipu, navodno ih samo kradu....hahahaha.... najveci problem te ekipe je, sto onaj pametnjakovic (mourinho) misli da je najveca zvijezda u Realu.... nikako na shvate da cijele ekipa mora biti starr a ne samozvani pojedinci kao Mourinho i Ronaldo ! Neka se ugledaju na Barcu...to je strava ekipa, pa neka pogledaju kako se njihove \'\'Zvijezde\'\' (Messi i ostali) ponasaju na i izvan terena....pametnome dosta ! Nadam se da ce nasa repka barem nesto malo pokupit od tog stila i ponasanja pa i igranja na terenu od Barce....i nema nam kraja !

SV
sven222
12:56 09.04.2012.

nuje bio penal ali je sudac cijelu utakmicu išao graditi autoritet na igračima Reala,počev od žuti kartona pa do procjene prekršaja...kao da im je htio reći da je i on zvijezda...

ZM
zmaj5
12:08 09.04.2012.

Bože moj,jel može koja utakmica bez riganja vatre po sucima. Od penala nije bilo niti P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije