Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik FSS-a

Karadžić: Da smo u skupini s Bosnom, već bismo bili u Brazilu

davor suker,tomislav karadzic,portal (1)
Davor Višnjić/PIXSELL
27.03.2013.
u 19:54

- Zna se koja je odgovornost predsjednika. Ne bježim od odgovornosti, ali neću otići zbog pritisaka

Predsjednik Nogometnog saveza Srbije Tomislav Karadžić nakon poraza Srbije od Hrvatske našao se na udaru kritika. Mediji i javnost u Srbiji zamjeraju mu što i dalje stoji iza Siniše Mihajlovića.

- Zna se koja je odgovornost predsjednika. Ne bježim od odgovornosti, ali neću otići zbog pritisaka. Otići ću dva dana ranije nego što mnogi misle. Izgleda da trenutno nema boljeg od mene ili sam ja najmanje loš - rekao je Karadžić srbijanskim medijima, a prenosi B92.

Predsjednik FSS-a tom je prilikom još jednom dao podršku Mihajloviću, a osvrnuo se i na našu skupinu.

- Znali smo da smo u teškoj skupini. Svjesni smo da su dvije reprezentacije bolje od nas i da nam je žao što ne idemo u Brazil. Mogli smo bolje igrati u Zagrebu, ali siguran sam da smo u skupini s Bosancima, već bismo slavili plasman u Brazil.

Komentara 1

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
19:59 27.03.2013.

Da je baba muško zava bi se vjerojatno Tomislav Karadžić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije