Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OPTUŽBE

Karadžić: Albancima je naređena tučnjava u Beogradu!

Stefan Mitrović
Reuters/PIXSELL
21.10.2014.
u 07:30

- Razgovarao sam s Platinijem. Rekao mi je da će Uefa donijeti pravednu odluku - rekao je Karadžić.

Disciplinska komisija Uefe u četvrtak će na dnevnom redu imati kazne za Srbiju i Albaniju zbog prekida utakmice u Beogradu, a obje strane pokušavaju barem izjavama utjecati na ljude koji će donijeti odluku.

"Imamo dokaze da je Albancima naređena tučnjava. Na snimci se vidi da se Xhaka okrenuo prema klupi prije nego što je krenuo po zastavu. Tek kada je dobio upute s klupe, zaletio se na Mitrovića", izjavio je predsjednik Srpskog nogometnog saveza Tomislav Karadžić i dodao:

- Razgovarao sam s Platinijem. Rekao mi je da će Uefa donijeti pravednu odluku.

>> Srbija i Albanija igraju novu utakmicu pred praznim tribinama?

Komentara 3

VK
vječni krojf
10:06 21.10.2014.

Istina je,Albanci su sa namjerom isli na prekid utakmice misleci da ce tako doci do tri boda.Bilo je vidljivo da igraci Albanije nisu odmah navalili na srpskog igraca vec su pogledavali prema klupi i onda kao spanjolski bikovi navalili na Mitrovica riskirajuci i zivote kako su poslije utakmice jaukali.Ne svidja mi se to ponasanje Albanaca.Najpravednije posto stoji krivica na obje strane bilo bi ponavljanje utakmice i to na neutralnom terenu,bez gledalaca i da snose troskove podjednako.To bi bila dovoljna kazna.

PO
postolar
11:39 21.10.2014.

Bez obzira na kaznu koju će dobiti oba saveza,srbi puno veču,situacija se neče promijeniti u Srbiji.Imaju gomilu problema sa tzv. navijačima,koje ja nazivam razbijačima,huliganima.Smiješno mi je čemu se oni nadaju nakon slika koje su obišle svijet,na kojima se vide kako huligani sa dosjeom skroz normalno po travnjaku šetaju,isti stolicom gostujučem igraču leđa ravnaju.Smiješno je iz pravnog kuta,šiptarima prebacivati krivnju za dron.Čini mi se da nitko nema apsolutno nikakav dokaz da je to njihovo djelo.Zato se domačinu loše piše,jer ovo nije prvi put.Njima je svaka druga utakmica "visokog rizika",ratovali su sa skoro cijelim susjedstvom.O primitivnim pjesmicama,kojima je i ovaj put odjekivao stadion ne bih...primitivno je kao i oni koji su ih urlali.

DU
Deleted user
07:39 21.10.2014.

Što je sa silovanjima, šta tu zapovijed i paljevinu možda nije razumio, daj ne kaki Tomo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije