Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokomotiva

Karačić: Želimo biti na vrhu i plasirati se u Europu

01.02.2019.
u 07:08

U petak je prva utakmica s Interom, uz maksimalni pristup i zalaganje idemo po tri boda, želimo s pobjedom ući u novu polusezonu - zaključio je Karačić

Prvu utakmicu 19. kola Prve HNL odigrat će danas Lokomotiva i zaprešićki Inter na stadionu u Kranjčevićevoj u 18 sati. Oba kluba igrala su na Arena kupu u Medulinu.

– Nažalost, peti put smo gubili u finalima Arena kupa, ali treba imati na umu da je to pripremni turnir, uigravali smo se i svi smo imali podjednaku minutažu pa su svi imali priliku nametnuti se – istaknuo je Fran Karačić, kapetan Lokomotive.

1/7

Ambicije u HNL-u?

- Ostaju iste. Naravno, želimo se boriti za što bolje mjesto u HNL-u, biti pri vrhu i plasirati se u Europu. U petak je prva utakmica s Interom, uz maksimalni pristup i zalaganje idemo po tri boda, želimo s pobjedom ući u novu polusezonu - zaključio je Karačić.

Bit će ovo treći susret ovih dvaju klubova. Lokomotiva je pobijedila u Kranjčevićevoj s 4:0, a Inter je na svom travnjaku uzvratio s 2:1. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije