Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Kladioničari"

Karabatić i društvo prevezeni u Montpellier pod okriljem noći

Uhićen Nikola Karabatić
Reuters
02.10.2012.
u 09:19

Rukometašima Montpelliera koji su optuženi za namještanje utakmice produljen je pritvor i na današnji dan

Pod okriljem noći, kako bi izbjegli medijsku gungulu, Nikola Karabatić i ostali koji su optuženi za namještanje utakmice u velikom skandalu koji potresa francuski rukomet prevezeni su iz Pariza u Montpellier gdje će se nastaviti ovaj slučaj.

Prvo su pritvor u Parizu napustile supruge braće Karabatić, Nikole i Luke, koje su bez lisičina, ali pokrivene kaputima, ušle u neoznačene automobile i oko 4.30 sati ujutro krenule prema Montpellieru, a pola sata poslije pojavila su se i šestorica rukometaša – braća Karabatić, Gajić, Prost, Honrubia i Bojinović. Francuski mediji ističu da su djelovali umorno te kako su bili neobrijani, u istoj odjeći u kojoj su bili i dan ranije.

Iz pritvora su pušteni Robin, Hmam i Kavtičnik, a priveden je Tej, dok je preostalima produljen pritvor pa će iza rešetaka biti i danas, kad bi se, tvrde francuski mediji, trebali pojaviti pred sucem.

Komentara 3

SI
silversurfer22
10:50 02.10.2012.

..kad malo bolje pogledaš nije uhapšen niti jedan fetivi Francuz..5-6 Srba, jen Slovenc, Arap i Bask...sad sve ima više smisla...

BL
Blasko
11:09 02.10.2012.

Lova i ljubav su povezani kao dite pupcanom vrpcom a posebno kada se radi o suprugama.

PE
peugeot
18:14 02.10.2012.

Nikola Karabatic, rukometna ikona u Francuskoj... Ne znam sta mu bi? Valjda kratka karijera - gladne oci! Nije mu bas lako gledati koliko u PSG-u godisnje prima, opet, 'nase gore list' - Zlatan Ibrahimovic. Cetrnaest miliona eura - neto! A on, Nikola Karabatic? Milion eura godisnje od plata i sponzora sve zajedno. Da li je malo milion eura godisnje? Po svemu izgleda da jeste. Inace se ne bi upustio u laziranje utakmica za "male pare" u odnosu na njegova primanja. Majka Rada i otac Branko (bivsi golman jugoslovenske rukometne reprezentacije su ocajni. Sta Vam je to trebalo Karabaticu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije