Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gledao utakmicu

Karabatić: Hrvatska je bila blizu finala, odigrala je sjajno

Nikola Karabatić, Domagoj Duvnjak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
25.01.2014.
u 19:33

Odigrala je momčad Slavka Goluže sjajno poluvrijeme, jedno od boljih koje sam gledao, a gledao sam dosta hrvatskih utakmica

Nikola Karabatić gledao je polufinale između Danske i Hrvatske.

– Bez pretjerivanja, Hrvatska je bila jako blizu ulaska u finale. Odigrala je momčad Slavka Goluže sjajno poluvrijeme, jedno od boljih koje sam gledao, a gledao sam dosta hrvatskih utakmica, a i u dosta sam igrao. Odlučile su tek nijanse. Već sam i bio rekao da je Hrvatska jedna od najboljih svjetskih reprezentacija, ima sjajnu generaciju i s njima je uvijek teško igrati – rekao je Karabatić.

>>Vori: Nismo mogli pobijediti, suđenje je bilo nenormalno

>>Mogu li se naši oporaviti i uzeti broncu na EP-u?

Komentara 2

AN
Andreeejjj
20:01 25.01.2014.

Veliki sportaš naš KARABATIĆ...svaka mu čast...LEGENAAAAA!!!

SM
siki_miki
20:03 25.01.2014.

Bit ce da se kladio na nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije