Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udario ga

Kapetan Ovčjih Otoka: Ibrahimović je jako arogantan i djetinjast

Zlatan Ibrahimović
Reuters
15.10.2012.
u 21:09

– Udario me laktom u vrijeme utakmice, a kada sam ga na putu u svlačionicu pitao zašto je to napravio, primio me grubo za vrat

Kapetan Ovčjih Otoka Frodi Benjaminsen iskritizirao je Zlatana Ibrahimovića, koji je golom u 90. minuti donio Šveđanima pobjedu 2:1.

– Udario me laktom u vrijeme utakmice, a kada sam ga na putu u svlačionicu pitao zašto je to napravio, primio me grubo za vrat i unosio mi se u lice. Nevjerojatno je arogantan nogometaš, ponaša se baš djetinjasto – rekao je Frodi.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Betula alba
Betula alba
22:24 15.10.2012.

A ružna li čovjeka....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije