Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN OSIJEKA

Mile Škorić napušta Gradski vrt i potpisuje ugovor karijere?

Osijek u 19. kolu Prve HNL pobjedio Šibenik i preuzeo vodstvo na tablici
Davor Javorovic/PIXSELL
17.03.2023.
u 09:25

Osipa se igrački kadar osječkih bijelo-plavih, vođa momčadi je na pragu odlaska iz Slavonije

Povremeni hrvatski reprezentivac Mile Škorić ovih dana mogao bi napustiti osječkog prvoligaša i potpisati za kineski klub Changzhou Mighty Lions. Kapetan bijelo-plavih dobio je ponudu od Kineza, za sada ništa nije službeno, ali vrlo lako bi i on mogao dignuti sidro te otisnuti se u inozemstvo kako bi naplatio dugogodišnju karijeru. 

Iz Osijeka su poručili kako sigurno neće otići prije prvenstvenog dvoboja sa Šibenikom koji je na rasporedu u subotu od 16 sati, a nakon toga je sve otvoreno. Prvoligaš s Drave nevoljko želi pustiti Škorića jer to im je stožerni igrač, a bez njega su dakako puno slabiji u obrambenom dijelu. 

Borimir Perković se tako mogao naći u novim problemima jer bi od stopera imao samo Cheberka i Barišića, dok tu poziciju može igrati i Žaper koji je ipak po prirodi zadnji vezni. Osječanima bi trebala pripasti određena odšteta, dok bi Škorić nakon 336 utakmica mogao otići iz Gradskog vrta i potpisati ugovor karijere jer je poznato da se u Kini jako dobro plaća.

U Osijek je stigao iz omladinske škole vinkovačke Cibalije, a skupio je sedam nastupa za vatrene. 

Ključne riječi

Komentara 1

PL
plajo
10:18 17.03.2023.

Nije Mile u onoj nekad formi, a i zaslužio je da uzme neki novac, sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije