Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mato Jajalo

Kapetan mlade reprezentacije blizu Kölna

Mato Jajalo
Vjeran Žganec Rogulja
01.07.2010.
u 21:24

Kapetan mlade hrvatske nogometne reprezentacije, Mato Jajalo, karijeru će najvjerojatnije nastaviti u njemačkom prvoligašu Kölnu, pod trenerskom palicom Zvonimira Solde.

- U pregovorima smo, ali još ništa nije gotovo - kazao je 22-godišnji veznjak kojeg smo “uhvatili” u spremanju stvari za put u Njemačku.

- Tamo ćemo sve dogovoriti - dodao je Jajalo, još uvijek igrač talijanske Siene za koju je prošle sezone upisao 25 nastupa i pružio vrlo dobre igre, no to nije bilo dovoljno da izbjegnu ispadanje u Serie B.

Mladi reprezentativac sa Sienom ima ugovor do 2014. godine, a u talijanski klub došao je iz Slavena Belupa koji je za transfer trabao dobiti 1,5 milijuna eura na četiri rate. Trebao, jer mu je dosad uplaćena samo jedna rata i zbog nastalog dugovanja koprivnički klub i Siena vode spor pri FIFA-i.

Neslužbeno doznajemo kako je Jajalo bliži opciji posudbe u Köln, ali nije isključeno i da će njemački klub otkupiti njegov ugovor sa Sienom.

Komentara 1

VA
Vatrenko
08:47 02.07.2010.

Bravo... sam neka bude sto vise hrvata u bundesligi. Ta je liga i najbolja. Klubovi niso zaduzeni kao u ostalim ligama, stadioni uvijek puni i nikad neznas tko ce se boriti za prva 4 mjesta... odlicna liga, tu bi svaki igrac napredovao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije