Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKOV BILJAN

Kapetan juniorske momčadi potpisao sedmogodišnji ugovor s Dinamom

Jakov Biljan
Ivo Čagalj/Pixsell
07.03.2014.
u 16:51

- Rođen sam u Zagrebu, volim ovaj klub i teško mi je naći riječi kojima bih opisao što sada osjećam. Ovo mi je velika pohvala za dosadašnji rad - rekao je Biljan.

U Plavom salonu je danas profesionalni ugovor s Dinamom potpisao 18-godišnji kapetan juniorske momčadi Jakov Biljan. S plavima je Biljan potpisao na sedam godina.

- Jako sam sretan i ponosan što sam potpisao ugovor s Dinamom. Rođen sam u Zagrebu, volim ovaj klub i teško mi je naći riječi kojima bih opisao što sada osjećam. Ovo mi je velika pohvala za dosadašnji rad, ali i još veći poticaj da svaki dan još više treniram te se tako izborim za priliku u prvoj momčadi - rekao je Biljan, koji inače igra na poziciji zadnjeg veznog, a u Dinamo je stigao sa 12 godina, prenose službene stranice kluba.

- Za Jakova već godinama znamo da će biti budućnost našeg kluba tako da smo jako sretni što smo potpisali ovaj ugovor. On je pravi moderan vezni igrač, a krase ga izuzetna srčanost i hrabrost koja je vjerojatno i dodatno istaknuta kada nastupa za svoj Dinamo. Naravno, pred njim je izuzetno puno rada da bi ostvario svoje pune potencijale, a mi ćemo sve napraviti da do toga što prije dođe - rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

>> Tata Brodić: Želim da Fran igra ili da ode iz Dinama

Ključne riječi

Komentara 7

BU
budagigo
21:07 07.03.2014.

sretno jakove!

ST
staro topoljanin
22:48 07.03.2014.

tako moj necace vec sam citao o tebi kako si dobar,samo tako nastavi i biti ces pravi nas reprezentativac . zelim ti puno uspjeha u daljnjem napredovanju. pozdaravi mi baku i veru i djeda antu.

AG
anto.grabovac
22:51 07.03.2014.

Ne zovu se svi Murici ili Brodici,ima i Biljana,bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije