Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDE POLJACI

Kapetan i dokapetan oduševili Golužu: Njih moram istaknuti

Domagoj Duvnjak i Igor Vori
Sanjin Strukić/PIXSELL
21.01.2014.
u 17:35

- Nije bilo jednostavno pripremiti momčad nakon poraza od Francuske, ali uspjeli smo -rekao je Goluža.

Nakon poraza od Francuske, Hrvatska je u drugoj utakmici drugog kruga rutinirano pobijedila Rusiju 33:25, a izbornik Slavko Goluža posebno je istaknuo dva igrača.

- Nije bilo jednostavno pripremiti momčad nakon poraza od Francuske, ali uspjeli smo. Nikad ne volim isticati pojedince, ali danas to moram, kapetan i dokapetan su bili pravi, Igor Vori i Domagoj Duvnjak odigrali su odlično. Duvnjak nije poentirao, ali je vodio ekipu, a Vori je uspio i poentirati - istaknuo je Goluža za HRT, a onda je prokomentirao igru.

- Imali smo osam razlike, ali onda je svatko počeo igrati svoju igru. U nastavku sam opet počeo s najboljima jer sam htio da se rastrče jer nismo imali treninga. Bio sam ljut na igru trojke i četvorke u obrani jer su igrali s rukama dolje, a protivnik je to znao kazniti. Međutim, bilo je dosta dobrih stvari, a najvažnije je da smo se rastrčali. Sada kreće priprema za Poljsku - zaključio je izbornik.

Najbolji pojedinac Hrvatske danas je bio Zlatko Horvat sa sedam golova.

- Igrali smo dosta dobru obranu, bili smo koncentrirani, a onda se dogodio lagani pad. Ipak, važno je da smo dobili utakmicu - rekao je Zlaja te okrenuo prema utakmici s Poljskom.

- Neugodna su reprezentacija, bit će teško, a i treba vidjeti rasplet nakon današnjih utakmica. Mi moramo na pobjedu ako želimo u polufinale - zaključio je Horvat.

>> Odlična Hrvatska uvjerljiva protiv Rusije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije