Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIJO CAKTAŠ
Povratak na članak

Kapetan Hajduka: Prvi bih čestitao Rijeci da je zasluženo pobijedila, ali ovo je neprihvatljivo

- Bilo je teško igrati. Ušli smo dobro u utakmicu, poveli i opet iz individualne greške primili gol. Uvukla se panika. Prvi bih čestitao protivničkoj ekipi kada bi me zasluženo pobijedila. Ali, na ovakav način izgubiti... Za mene je to neprihvatljivo - kaže Caktaš

Komentari 15

DI
Dinamenavek
22:50 06.12.2020.

Srami se Mijo. Sad se tek vidi kad se u krv zavuče kukanje i konstantno plakanje. Oni su za otpis. Sramota.

VL
DU
Deleted user
22:59 06.12.2020.

Dok su i u drugom poluvremenu Splićani igrali po zemlji pa im je svaka lopta zapinjala u blatu, Riječani su se adaptirali i dizali su loptu u zrak kada god je to bilo moguće. Takva je bila i ona duga lopta nakon koje su dali gol. To je pitanje nogometne inteligencije.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
23:42 06.12.2020.

Kapetan Hajduka: Prvi bih čestitao Rijeci da je zasluženo pobijedila, ali ovo je neprihvatljivo da nama sudije nisu fuckale bar još 4 penala pa da bar uz dva uspješno izvedena zasluženo pobjedimo.

VL
RO
roland
23:47 06.12.2020.

Srami se Caktaš! Smeta ti kiša! Natopljen teren? Jugo je bilo jako? Sjećam se 1983.god. u Kupu Uefa kako je Hajduk pobijedio Radnički iz Niša po olujnoj buri. Zlatko Vujović je inteligentno reagirao kod drugog gola, procijenio je da Pantelićeva rukom dodana lopta neće doći do beka, presjekao i zabio gol. Ili...1985., po natopljenom terenu, isto Kup UEfa, Hajduk - Dnipro, kako je Ivan Gudelj prolazio između trojice Ukrajinaca, zabijao, probijao se. Priznajem samo moć i inteligenciju. Alibi i isprike - ma nikada!

VL
HR
hrvat123
05:56 07.12.2020.

zasluzeno ??? o cemu ovaj govori ??? pa kisa je bila ista za obe ekipe i kak onda nije zasluzeno ? mozda zato jer sudac nije izbacil bar 2 igraca Rijeke i jos sudil bar 3 penala ! ako i od Hajdukovaca ovo je ipak jako jadno i mizerno

VL
Avatar robil
robil
03:50 07.12.2020.

Inače ti nije smetala pobjeda na Rujevici po olujnoj buri

VL
HR
hrvat123
05:58 07.12.2020.

kaj je sad pa kad pljujete po Maximiru govorite da je Poljud super a sad vam evo smeta malo kise i mislite da Rijeki nije smetala kisa i vas jadan poljud u vodi i blatu

VL
RO
roland
23:17 06.12.2020.

Predsjednik Jakobušić proziva Caktaša jer je Caki preplaćen! Caktaš proziva napadače i ne želi čestitati Rijeci! Napadači jedva čekaju da odu iz Hajduka! Boro Primorac proziva Jakoliša jer je pustio gol! Nemoć i neznanje! Izostanak samopouzdanja! Alibi! Čestitke Rijeci! Akoko Hajduk bude červrti, to će biti uspjeh jer Dinamo i Osijek idu naprijed. Rijeka je lošija, ali još uvijek bolja. Goricu se može stići!

VL
PU
puniša
23:16 06.12.2020.

Mozda da su travnjak napravili?

VL
DM
drazen.muhvic
10:07 07.12.2020.

Nije zaslužena pobjeda Rijeke? Što bilo opet? Ukralo - pokralo?

VL
ON
ON
09:15 07.12.2020.

Hajduk je veliko obecavajuce gradiliste,koje nikako i nikada nece biti zavrseno.Da bi se projekt Hajduk zavrsio treba:realnne mogucnosti uzeti u obzir,resetirati se,spustiti se na zemlju i krenuti od nule.Dispet ostaviti po strani,prihvatiti se posla,i upornim radom a ne galamom ii silom dignuti klub na noge.Svi preduvjeti postoje samo treba vremena ,strpljenja,strucnih ljudi i volje ,sve ovo sta se u zadnjidnjih desetak godina radilo popraviti.

VL
Avatar dzambo
dzambo
01:13 07.12.2020.

U onoj bivisoj drzavi gotovo svake Nogometne sezone igralo se u jos gorim uvjetima zadnja 2-3 kola jesenskog dijela i prva 2-3 kola proljecnog nastavka sezone a na nekim stadionima tada uvjeti za igru i teren Nogometni tokom gotovo citave sezone bili kao NK Sokadije iz Babine Grede....a kad se uslo duboko u jesen u Krajncicevoj kad su igrali Zagreb-Vardar '70-tih trave nije bilo nikako kompletan teren za igru bija je u blatu a na tribinima pun stadion sve sami kisobrani, pa se igralo, a za one ''uslove'' kad je Gudelj sam rasturio one Ruse sa 2 svoja gola uslovi za igru bili su slicni i jos je bila to medjunarodna zvanicna tekma, pa se igral a trener spominje ''nekakvu'' tehniku kad je sa izmjenama htio napravit nemoguce ma NEMAJU to igraci Hajduka od njih se lopta odbije ka od bukve a onaj Gudelj je ima bolju tehniku u onom blatu i vodi protiv Rusa neg svi ovi danas igraci Hajduka cak i kad igraju kad nema bure,kise,vrucine a Nogometni teren ka tepih..., ...ovi danas ko ''balerine'' a vecina klubova ima odlicne terene za igru tokom vecine sezone al imaju slabe igrace....preciznost dodavanje lopte igraca Hajduka je jedno 20%...sut prema vratima lopta uobicajno ide gore,ljevo il desno od vrata protivnickog kluba pa jedno metar do dva metra, a kad su u 100% prilici 80% upuceni lopti igraca Hajduka ide direktno u protivnickog golmana a ostalih 20% iz jadaesterca il jednostavno se oskliznu pri upucenu lopte prema vratima i ona onda iznenadi protivnickog golmana al i igrace Hajda.

VL
DU
Deleted user
12:16 07.12.2020.

Ne bi ti Mijo čestital, jer si takav čovjek, koji uvijek traži alibi. Da ste slučajno kojom znanstvenom fantastikom pobijedili, hvalospjevi na vaš račun ne bi prestali. A, kaj se regularnosti i uvijeta tiče, i onaj koji ne zna kaj je to nogomet, bi postavil pitanje, nije li za obje ekipe bilo isto?

VL
ZG
zg1985
16:52 07.12.2020.

po njegovom ispada da rijeka nije igrala u istim uvjetima kao hajduk

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.