Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOV

Kapetan Evertona: Jelavićevim dolaskom svi smo živnuli

Nikica Jelavić (1)
Pixsell
17.02.2012.
u 12:30

Kapetan Evertona Phil Neville s oduševljenjem je dočekao dolazak Nikice Jelavića i Stevena Pienaara u momčad

Naš napadač i Južnoafrikanac na Goodison Park stigli su u posljednjim trenucima prijelaznog roka, a Neville tvrdi da se nakon prvih 15-ak dana s novim suigračima već osjećaju promjene.

– Njihov dolazak unio je u klub potpuno novi osjećaj, svi smo živnuli. Osjeća se novi izazov jer je veća konkurencija za ulazak u prvu momčad što je podiglo kvalitetu treninga, a time i našu igru. Vratio nam se osjećaj da možemo biti konkurentni u ligi koju smo izgubili početkom sezone – rekao je Neville za Radio Merseyside.

Komentara 2

MA
Mamlaz
12:47 17.02.2012.

Znači dok Jelavić i Pienaar nisu došli profesionalci plaćeni 50-100 tisuća FUNTI tjedno nisu imali volje trenirati i boriti se za prvu momčad? Sve na Goli Otok, da glođu kamenje za besplatno!

PL
PLAVI9
17:52 17.02.2012.

Jelavicevim dolaskom zivnula je samo \"Klupa\"..dajte ljudi pisite realno...momak sjedi na klupi...uci se sta je Engleska liga...Pienaar je preporodio tim ...momak igra...zato malo vise objektivnosti molim! Jelavicevim dolaskom!!!! momak ima 20 minuta igre za tim..nevazni ko da nije ni usao ... ..:ha..ha..ha..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije