Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA NESPRETNOST

Kapetan Crvene zvezde izveo jedan od najgorih kornera u povijesti

Nenad Milijaš
Foto: Printscreen Youtube
01.11.2013.
u 12:24

Milijaš pokušao iz kornera pokušao dodati suigraču, ali je lopta nakon samo par metara završila u gol-autu, a video se odmah proširio po internetu.

Kapetan Crvene zvezde Nenad Milijaš propisno se osramotio na utakmici osmine finala Kupa Srbije protiv Radničkog iz Kragujevca nakon što je izveo jedan od najgorih udarac iz kuta u povijesti.

Milijaš pokušao iz kornera pokušao dodati suigraču, ali je lopta nakon samo par metara završila u gol-autu, a video se odmah proširio po internetu.

Da po Milijaša ne bude sve tako crno, Crvena zvezda je slavila s 3:0, a kapetan crveno-bijelih je zabio prvi gol s 11 metara.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bosutska
16:06 01.11.2013.

Ovaj korner pokazuje da stvarno nitko ne zeli biti zvezdin drug

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije