Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH VATRENIH
Povratak na članak

Kapa dolje Daliću! Izbornik je uspio skinuti prokletstvo

Ovo je postala prva generacija vatrenih koja je riješila prokletstvo „nulte“ godine. U 2020. Hrvatska će predsjedavati Europskom unijom te doći na kontinentalnu nogometnu smotru kao svjetski doprvak. Kao sila.

Komentari 20

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
07:14 17.11.2019.

Hvala Daliću i igračima koji su ovu pobjedu i prvo mjesto posvetili ŠKABRNJI i VUKOVARU.

VL
IV
ivica.vranjic
08:30 17.11.2019.

Neka pati koga smeta, Hrvatska je velika i sveta!

VL
ZB
Zoki-Bijela
07:40 17.11.2019.

Velike cestitke..

VL
DU
Deleted user
08:45 17.11.2019.

Čestitke izborniku i cjeloj ekipi, samo tako dečki dalje u nove pobjede potenciala ima za osvajanje titula.

VL
DI
didajoza
08:18 17.11.2019.

Čestitke igračima i izborniku! Nikola Vlašić je nasljdnik Manđukića, rješava utakmice kada je najvažnije bit će jedan od ključnih igrača!Brekalo bi trebao biti u prvoj postavi!

VL
DU
Deleted user
09:04 17.11.2019.

Pa nije Modrić dobio zlatnu loptu na zasjedanju centralnog komiteta u Foči nego ga je izabrala FIFA. Bravo Dečki! Vrijeme je da uzmemo tu kantu! Majku svih bunkera treba igrati u finalu, i još neki krumpir zabit, idealno. ...Talijani igraju bunker od srednjeg vijeka pa se nitko ne buni. A ove dosadnjakoviće koji komentiraju loše treba pustiti da komentiraju, ... demokracija je, pusti ga da melje, ...

VL
Avatar southman
southman
09:18 17.11.2019.

Još samo fali zdravi Vrsaljko i biti ćemo ponovno opasni i konkurentni za najveće domete. Ćestitke dečkima i Daliću.

VL
Avatar links
links
07:10 17.11.2019.

Čestitke na prolasku koji se trebao dogoditi prije par mjeseci, realno previše muke za ovakvu grupu...btw..Petković je igračina

VL
ST
stefj
11:07 17.11.2019.

Bravo za Hrvatsku, na kraju su dobro odigrali, bitno je da nakon primljenog gola nisu pali niti bezglavo srljali... U ovakvim utakmicama treba gledati za koje pozicije treba naći druga rješenja, jer kada dođu jače utakmice, to će predstavljati ogroman problem. Ili što postojeći trebaju popraviti... Barišić je sve bolji, mada je ispao 2 puta u obrani i bilo je opasno. Jedvaj definitivno nije dobar bek, sigurno je bolji stoper, ako nema nikog drugog osim Vrsaljka, onda je to najveći problem ove reprezentacije. Petković ima problema s procjenom jačine šuta kada dodaje loptu ili puca, a loš je i s reakcijama na brze lopte. Perišiću, a naročito Rebiću nedostaje utakmica. Pašalić ima malo problema s taktikom, postavljanjem i otkrivanjem, no inače je dobar... Mislim da je Perić najbolje otkriće na ovoj utakmici. Dobro je odradio sve... A Dalić je odabrao krivo za početnu 11-toricu, poslije su izmjene bile OK. No, on je sklon takvim greškama, npr. Subašić u finalu SP ili kasnije forsiranje Kalinića na golu bile su jako skupe greške.

VL
Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
11:36 17.11.2019.

"Daliću je uspjelo još nešto što je teško postići ako iza tebe ne postoji DOBRO RAZRAĐENI SUSTAV KAKAV JE DANAS HRVATSKI NOGOMET". HNS lopovi, nogomet ste sj**ali, ha, ha, ha, ha...! Teroristi su pokusavali sve moguce da to uniste, ali kuca sagradjena na cvrstim temeljima ne pada tako lako. Hvala ti "tata"!

VL
PI
pidocha
09:48 17.11.2019.

Zamislimo...Dalić premijer,a igrači miniustri.Mi bi se "rugali" sa Švicarskom.

VL
DH
dalibor.hren
10:26 17.11.2019.

Nije Dalić skidao nikakvo prokletstvo, već je on mlad, hrabar, pametan i sposoban stručnjak. Nije zbog izostanka Lovrena, Vide, Rakitića, Vrsaljka, Strinića..., prestanka reprezentativne karijere Mandže, Čarlija...skinuo gaće, već je pozvao mlade i kvalitetne nogometaše, motivirao ih i dobro posložio. Na poluvremenu, kod 0:1 nije bilo svađe, panike...Bravo majstore, nadam se da te buzdovani iz HNS-a neće zbog ljubomore maknuti.... Sretno!

VL
Avatar Mirobulesic
Mirobulesic
08:49 17.11.2019.

Još da nije amater kakav je, od poćetka bi igrali Brekalo, Oršić i Kova

VL
Avatar dzambo
dzambo
08:32 17.11.2019.

Uvijek kazem dobro je biti nositelj grupe ili biti barem u vrhu Europskih Repki JER KAD DODJU nove kvalifikacije za EURO il SP e onda se vidi koliko to znaci jer uvijek se izbjegnu oni najnezgodniji koji u svojim Repkama imaju pa barem pola ekipe koji mogu induvidualno rijesiti tekmu....Madjari...Slovaci...Azeri nemaju NITI JEDNOG igraca vise klase a Vels ima samo Balea al svi drugi u Velsu su debelo iza njega..sve od prvg mjesta u Grupu ovu bilo bi iznanedjenje a za EURO opet jje HR Repka ''tuda'' i moze proci dalje i iz grupe na EURU....a PROBLEM nastaje TEK ONDA kad si ''treca kategorija'' i nize e onda stalno dobijas dvije nezgodne Repke i uvijek najmanje preko jedne moras proc da bi isao dalje....sto znaci nastaviti tak i ubuduce i skupljati poene na drugim Repkama i gurat sto dalje i stalno si u vrhu....ocit ti je primjer ovog ''novog Dinama u LP jer malo je falilo da zavrsi u ''trecoj'' kategoriji e onda bi tekme za prolaz bile puno teze a ovak Dinamo ima velike sanse da prodje grupu u LP jer Sahtar il Atalanta su dobre ekipe ALI slabije od...Reala,Celzija,Totthema,Borussije,Atletika,Napolija pa i Liona...a bas takve Dinamo je moga dobit da je bija ''treca'' kategorija...i to je to....n..zaje...ti se sa objektivno slabijim Repkama nego ih puniti golovima i bit ces stalno u prve dvije kategorije jer danas u Europi ima puno vise novih drzava i njihovih Repki nego prije tak da uvijek mozes dobijat barem 3 il 4 slabije (zavisi) od grupe.A iz grupe idu prva 2 dalje direktno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.