Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAKLJUČALI DVORANU

Kaos ZŠS-a! Na ulici pingić, pa rukomet...

'08.11.2012., Jezuitski trg 4, Zagreb - Otvorenje izlozbe Julije Klovic - najveci minijaturist renesanse u Galeriji Klovicevi dvori. Ivica Lovric.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
13.02.2013.
u 14:09

Pročelnik gradskog Ureda za sport Ivica Lovrić naredio je da se stolnotenisači vrate u dvoranu. Ali, tako su izvisila dva rukometna kluba...

Stolnotenisači van, rukometaši unutra. Stolnotenisači, čekajte, rukometaši – marš van! Tako otprilike izgleda potpuni kaos u režiji Zagrebačkog športskog saveza i Grada u kojem netko mora nastradati. Stolnoteniski klub Zagreb trebao se jučer vratiti u dvoranu III Doma sportova. Ali... Nakon što je dvorana bila zauzeta zbog EP-a u umjetničkom klizanju, a potom zbog teniskog turnira, tamo su jučer postavljeni rukometni golovi.

– ZŠS nam nije našao prostor i od sada ćemo razgovarati preko odvjetnika Hodaka – kaže Herman Vukušić, predsjednik STK Zagreb.

Branimir Bašić, predsjednik ZŠS-a, našao je rješenje na Velesajmu, u paviljonu šest.

– U toj dvorani prvi problem je beton. Za tjedan dana svi bi završili na operaciji meniska. Kažu, napravit će parket. Kada? Kada više nitko zbog ozljeda ne bude mogao trenirati. Nadalje, u tom paviljonu treniraju i tenisači i badmintonaši, tamo je i fitness-klub s kafićem. Nemate pojma kakva je gužva i galama. A nema ograde koja bi nas štitila – kaže Goran Radanović, trener STK Zagreb.

U međuvremenu...

– Ivica Lovrić, pročelnik gradskog Ureda za obrazovanje i sport, naredio je ZŠS-u da nas hitno vrate u \"trojku\" dok se ne pronađe drugo rješenje – javlja Herman Vukušić.

Oko 16.30 zove čelnik RK Medveščak Ivan Knežević:

– Upravo nam je javljeno da ni mi ni rukometašice Lokomotive ne smijemo u dvoranu III dok god se ne odluči čija je. Na dan utakmice sa Sesvetama izbačeni smo na ulicu! Ne mlađi uzrasti, nego prva momčad! Usred prvenstva! Ostale dvorane odavno su zauzete...

Gradonačelnik Bandić zakazao je za četvrtak sastanak s Vukušićem, no morao bi i s rukometašima te naći neko rješenje kad ga već ZŠS nema.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije