Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD EURA
Povratak na članak

Kaos u Srbiji nakon ispadanja! Izbornik optužio igrače, pale su i suze

- Ako nemate kreativnije pitanje, onda si sami odgovorite. Što bi se dogodilo da smo prošli, onda bih ja vas trebao pitati hoćete li podnijeti ostavku - kazao je Tumbaković.

Komentari 6

Avatar Mali Berica
Mali Berica
14:48 13.11.2020.

Srbi bi bili prvaci svijeta kada bi umjesto kopačka igrali u opancima iliti špic papku, u tome je problem, nebeskom narodu nikako ne leže kopačke.

VL
RO
roland
14:53 13.11.2020.

Srbi u nogometu vrijede puno više nego što pokazuju. Kao i mi Hrvati u košarci! Ipak, računa se samo rezultat, a ne potencijal! Kao što mi ne možemo dobiti važnu utakmicu u košarci, tako ni oni ne mogu pobjediti važann susret u nogometu. Tu su negdje, ali zapravo ih nema nigdje!

VL
KO
KosovoUck
12:49 13.11.2020.

Mi sa Kosova neznademo za poraz na natjecanju euro nogomet.....

VL
BL
blekpanther
21:00 13.11.2020.

Ljubiša BRE nemoj da se jediš, Kosovo za koji dan raspisuje natječaj za selektora!

VL
Avatar rubinet
rubinet
18:59 13.11.2020.

Opšti haos i neverica nakon belosvetske sudijine ujdurme.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.