Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE TENZIJE

Kaos u Kranjčevićevoj: Igrača Rijeke udario i uhvatio za vrat?!

06.02.2021.
u 20:53

Sve je prijavljeno delegatu Zoranu Pandži, no čini se da nije bilo službenih osoba u blizini incidenta pa su detalji nepoznati.

Rijeka je danas u Kranjčevićevoj nakon velikog preokreta svladala Lokomotivu s 3:2. Bio je to uzbudljiv susret s tri jedanasterca, a napetost je bilo i nakon utakmice.

Naime, prestavnik Rijeke Alen Rivetti prijavio je predstavnika Lokomotive Igora Cvetkovića zbog toga što je Cvetković navodno Nina Galovića u tunelu nakon utakmice udario po leđima i uhvatio za vrat, pišu 24sata.

Sve je prijavljeno delegatu Zoranu Pandži, no čini se da nije bilo službenih osoba u blizini incidenta pa su detalji nepoznati.

Podsjećamo, Lokomotiva je vodila 2:0, no Rijeka je okrenula rezultat postigavši tri gola, pri čemu dva u sudačkoj nadoknadi.

Lokomotiva je vodila 2:0 golovima Šerifa Kallakua (12) i Josipa Pivarića (56-11m), no u 70. minuti je isključen Cipetić. S igračem više gosti su okrenuli rezultat, a golove su zabili Robert Murić (71-11m, 90-11m) i Sandro Kulenović (90+3).

Ključne riječi

Komentara 5

DI
didajoza
21:30 06.02.2021.

Mislim da je sudac pao na pritisak trenera Rijeke i prvo isključio igrača Lokomotive zatim dosudio prvi sumnjivi penal i još dosta drugih propusta? Nisam navijač Lokomotive ali sam stekao dojam da se hoće Lokomotivu preseliti u drugu ligu!

RO
roland
21:27 06.02.2021.

Lokomotiva mora ispasti! Sad je to posve jasno! A Dinamo će se morati dobro namučiti da bude prvak! O Hajduku nemam komentara - tu nema pomoći! Rijeka i Gorica će se boriti za 3. mjesto! Pojačat će se pritisak na tzv.osječki sudački lobi!

PE
peronja
08:38 07.02.2021.

ak je prvi penal za rijeku penal, onda stvarno suce treba poslati na doškolovanje. drugi da, ali prvi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije