Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezultati

Kaos na klupi Cityja Mancini: Ajmo, ulaziš, Tevez: Nema šanse!

Manchester United
AFP/Pixsell
27.09.2011.
u 22:39

Dramatično je bilo na klupi Manchester Cityja na Allianz Areni, Bayernov Gomez je uredno punio mrežu momčadi svjetloplavih, na poluvremenu je već bilo 2:0 za domaćine...

Dramatično je bilo na klupi Manchester Cityja na Allianz Areni, Bayernov Gomez je uredno punio mrežu momčadi svjetloplavih, na poluvremenu je već bilo 2:0 za domaćine, kad je trener Roberto Mancini pokazao na Carlosa Teveza:

– Idemo, Karlo, ulaziš!

– Neću! – uzvratio je argentinski napadač.

– Molim?! Što to pričaš, nemoj nas iznevjeriti!

– Baš me briga – uzvratio je Tevez koji je već neko vrijeme želi vratiti u Corinthians. Ljetos nije uspio. Sada si je sam otvorio vrata.

– Da se mene pita, letio bi iz kluba istog časa – prijetio se trener Mancini. Nije se proslavio ni Edin Džeko, koji je nakon izmjene burno reagirao jer mora na klupu.

Pranjiću stiže pozivnica

Dodajmo kako u Bayernu ni Ivica Olić ni Danijel Pranjić nisu bili niti na klupi, a vrlo vjerojatno će obojica danas u podne dobiti pozive izbornika Slavena Bilića za odlučujuće utakmice sljedećeg mjeseca s Grčkom i Letonijom. Bayern i bez njih dvojice apsolutno dominira, Englezi im nisu mogli mnogo.

Ni susjedi ekipe iz Cityja nisu se baš provodila na Old Traffordu gdje je gostovao Basel (3:3). Domaćeg dečka, Dannyja Welbecka je iskusni Ryan Giggs u dvije minute lijepo uposlio, crveni vragovi su na odmor otišli su uvjerljivim vodstvom, da bi Švicarci preokrenuli. Tresao se Old Trafford kad su prezimenjaci Alexander i Fabien Frei zabili tri gola u 18. minuta. Senzaciju je glavom spriječio Ashley Young, izvukli su protiv Švicaraca kod kuće ipak bod.

– Kao prvo, čini mi se da je sudac htio zaigrati. I onda je, pošto nije mogao, odlučio malo igrati se na drugi način. Jedanaesterac, koji je dosudio Baselu, nije postojao. No, primili smo kod kuće tri gola. To sve govori – kazao je trener crvenih vragova Alex Ferguson.

Interu cvatu ruže


Napoli se kod kuće osvetio Villarrealu što su ih lani izbacili iz šesnaestfinala Europske lige, riješili su sve u dvije minute (Hamšik i Cavani), a Žuta podmornica zasad, kao ni Dinamo, nema niti jedan bod.

Nemaju ga ni debitanti Otelul Galati, koji su kod kuće izgubili od Benfice (0:1, Cesar). Inter, prvak iz 2009., katastrofalno je ušao u sezonu, pet utakmica u sezoni nisu pobijedili, međđutim, otkako su promijenili trenera cvatu im ruže. Claudio Ranieri donio je maksimalni ulov i u Ligi prvaka.

U Moskvi je bilo ipak gusto, pred kraj susreta Wagner Love je izjednačio na 2:2, da bi pobjedu donio Mauro Zarate, novo pojačanje momčadi iz Milana. Trabzonspor je kod kuće podijelio bodove s Lilleom (1:1) i drži prvo mjesto... Zasad ispadaju Manchesteri, Lille, Villarreal...

Rezultati drugog kola Lige prvaka                 

Rezultati drugog kola: Skupina A: Bayern - Manchester City 2:0, Napoli - Villarreal 2:0. Poredak: Bayern 6, Napoli 4, Manchester City 1, Villarreal 0. Skupina B: CSKA (M) - Inter 2:3, Trabzonspor - Lille 1:1. Poredak: Trabzonspor 4, Inter 3, Lille 2, CSKA 1.

Skupina C: Manchester United - Basel 3:3 (Frei 3 pogotka), Otelul Galati - Benfica 0:1

Poredak: Basel 4, Benfica 4, Manchester United 2, Otelul Galati 0.

Ključne riječi

Komentara 5

LU
lukavg
23:29 27.09.2011.

Manchester United - Basel 3:3 (Frei tri pogotka). Osim ako Fabian Frei i Alexander Frei nisu sijamski blizanci, ovo je neoprostiva pogreška. 10 sekundi je dovoljno da se uz pomoć interneta informirate o utakmici! Vi ste kao studirali novinarstvo?

DR
dragogera
01:14 28.09.2011.

a valjda ce i manciniju netko reci da leti iz kluba,pa od njega je valjda jedino jurcic losiji na ovome svjetu,city gubi ,a on vadi dzeku uvodi de jonga,pa vadi nasrija uvodi kolarova,toure mu graditelj igre,strasno,on jurcic imaju filozofiju sa drugih planeta

KN
knin95
11:25 28.09.2011.

Ma kakav City! Gledao sam cijelu utakmicu. Pogotovu u drugom poluvremenu. Bayern ih rasturio. Bilo je perioda kada City vise minuta ni blizu lopte nije bio. Sramota za tolike Seikove pare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije