Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Tko pije, a tko plaća?''

Kaos među Francuzima: Gallas, Abidal i Henry dobili 'ispisnice'!

Francuska
AFP
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
22.06.2010.
u 13:57

- Zajedno sa svojim prijateljem Anelkom, Gallas, Henry i Abidal više nikada neće zaigrati za Francusku - poručili su im iz Saveza.

Kriza u francuskoj nogometnoj reprezentaciji ne jenjava. Novi dan - novi skandal.

Direktor reprezentacije Valentine dao je ostavku, Anelka je potjeran iz momčadi, sukobili su se Evra i kondicijski trener, igrači su odbili trenirati zbog čega ih je izbornik Domenech nazvao imbecilima...

Za novi trenutak pobrinuo se glavni tajnik Francuskog nogometnog saveza Henri Monteil koji je u utorak ujutro trojicu igrača javno obavijestio kako se mogu pozdraviti s dresom 'tricolora'.

- Lideri reprezentacije zaslužni su za našu sramotu, oni su natjerali ostatak momčadi u štrajk. Radi se o Gallasu, Abidalu i Henryju. Oni više nikada, zajedno sa svojim prijateljem Anelkom, neće zaigrati za Francusku!

Da bi uzvratio udarac buntu u svlačionici kazao je sljedeće:

- Pojedini mlađi igrači došli su izborniku plakati i ispričavati se zbog onoga što se dogodilo - kazao je Monteil.

Navedeni otpisani trojac tako bi protiv Južne Afrike mogao odraditi posljednje minute za 'pijetlove', ako ih Domenech uopće odluči uvrstiti u momčad jer je u sastavu najavio samo lojalne igrače.

Po kraju SP-a momčad preuzima Laurent Blanc, no dobit će ju bez glavnih uzdanica. Evri će kapetanska vrpca bit oduzeta, no vjerojatno neće biti izopćen iz reprezentacije.

Komentara 36

Avatar poljicanin
poljicanin
15:16 22.06.2010.

Mi se ovdje previse zajebavamo oko \" Francuza\",no oni jos nisu ispali i ako nekim cudom prodju karte se ponovo mijesaju!

OB
-obrisani-
14:11 22.06.2010.

Možda je to prilika za Australca Josepha Simunicha, Švicarce Rakitića i Petrića, Brazilca Eduarda ili Njemca Klasnića da krenu novim reprezentativnim putevima i pokušaju se ugurati u Francusku reprezentaciju i osjetiti World Cup 2010...

RT
rty24
17:31 22.06.2010.

I opet ne mogu da ne pomislim kakvu bi reprezentaciju imala bivsa Jugoslavija. Ali eto takav smo narod \"Da komsiji crkne krava a nema veze sto mi gori stala\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije