Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legenda kluba

Kao opcija za trenera bijelih spominje se i Aljoša Asanović

Aljoša Asanović
Goran Stanzl/VLM
02.11.2010.
u 22:29

Novosti o treneru nema, u Poljudu su privremenim postavljanjem Vučevića kupili malo vremena.

To će vrijeme brzo iscuriti. Dakle, konkretnih poteza nema, ali ima razmišljanja. Tako se pojavila informacija da će klupa Hajduka biti ponuđena Aljoši Asanoviću, pomoćniku izbornika Slavena Bilića i legendi bijelih.

No, to je tek jedno od razmišljanja. Inače, kapetan Andrić, koji pauzira već dva mjeseca, otputovao je u Köln na specijalistički pregled gležnja kako bi utvrdio stvarno stanje.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
22:48 02.11.2010.

Asanović? Pa koga je taj trenirao?

OB
-obrisani-
08:26 03.11.2010.

Kao opcija za trenera bijelih spominje se i Aljoša Asanović ali šanse su mu male jer puno zna i bio je igrač tehničar za gušt i nebi se uklopio u momčad nabijača lopte koja če za Dinamom u zaostati rekordnih samo 10 bodova..

FC
fcod
10:23 03.11.2010.

To bi bilo super, tako da Bilić ima iz prve ruke u svojem stožeru informacije o stanju svojih reprezentativaca - Hajduk only!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije