Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE POPUŠTAJU

Kao da gnjev navijača i težak poraz nisu dovoljni... Gzira se još jednom sprdala s Hajdukom!

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
30.07.2021.
u 09:24

Nakon čestitke Rijeci, na društvenim mrežama se pojavila poruka o kojoj se priča...

Rijeka je u drugom pretkolu Konferencijske lige pobijedla Gziru United 1:0 pa s ukupnih 3:0 prošla dalje, što je za Maltežane koje pamtimo po šoku koju su priredili Hajduku prije dvije godine označilo kraj europskog puta za ovu sezonu.

Ipak, upravo zbog te pobjede postali su podosta popularni u hrvatskoj javnosti. Naime, s naslovnica jednog od regionalnih medija "vrištalo" je "Prije će izvanzemaljci sletjeti na Poljud nego će Gzira izbaciti Hajduk". Splićani su uspjeli prokockati dva gola prednosti iz utakmice na Malti pa se o tom naslovu priča i danas.

- Sretni smo što se ponovno vraćamo u predivnu Hrvatsku. Prošli put su vidjeli neke vanzemaljce u Splitu - stajalo je na društvenim mrežama Gzire United kad je tom klubu ždrijeb dodijelio Rijeku.

No ovaj put nije bilo povratka nakon 0:2 na domaćem travnjaku.

- Čestitke dečkima na pobjedi, Gzira, žao nam je, ali ovdje nema vanzemaljaca - objavila je Rijeka na društvenim mrežama, ali pravi hit postao je odgovor Maltežana:

- Hej Rijeko, čestitke na pobjedi. Izvanzemaljci su preselili u Kazahstan. Žao nam je, možda ih vidite sljedeći put. Sretno u sljedećem kolu.

 

Nažalost, to je u ovom trenutku Hajdukova stvarnost jer nakon 2:0 protiv Tobola na Poljudu, uspjeli su Splićani primiti tri gola u 11 minuta tijekom uzvrata, zatim propustiti realizirati jedanaesterac, vratiti se u posljednjoj minuti sudačke nadoknade i nakon potpune dominacije u produžecima primiti gol u 118. minuti...

Komentara 8

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:43 30.07.2021.

Hejduck je sramota za svaku državu, pa tako i za Republiku Hrvatsku, stoga bi im trebalo oduzeti pravo na šahovnicu na klupskom grbu i neka si vrate petokrakicu i odu igrati u bosanskohercegovačku drugu ligu, jer tamo realno i pripadaju.

ZG
zg1985
11:03 30.07.2021.

kad sam prije 10-ak dana napisao da ce hajdukova euro sezona trajat do velike gospe,napali me sa svih strana..zivio rođo

RO
roland
11:17 30.07.2021.

Kaže Jakobušić da će nakon ovog poraza još jače krenuti k cilju! Kalinić se javno ispričao navijačima. Trener i sportski direktor uživaju u suncu i moru. Ne dira ih puno ovo jer im je zagarantirana otpremnina. Brazilac i Grk isto uživaju.. Svi koji rade u Hajduku uživaju, love ima, jedino onaj navijač već 15 godina čeka to prvenstvo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije