Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korak bliže Münchenu

Kane razgovarao s Tuchelom: Predsjednik Tottenhama pobjesnio. Transfer se čini neizbježnim

Premier League - Tottenham Hotspur v Brighton & Hove Albion
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/5
06.07.2023.
u 10:42

Premda odnosi među klubovima i sa samim Harryjem Kaneom postaju sve zaoštreniji, za očekivati je da će transfer odraditi hladne glave. Riječ je o poslu kojim svi dobivaju obzirom da već sljedeće godine ističe ugovor 29-godišnjeg napadača, a ponude za produljenje je odbio

Nijemci nestrpljivo iščekuju razvoj pregovora Harryja Kanea (29) s Münchenskim Bayernom. Napadač Tottenhama sve je bliže Njemačkoj, a Bild navodi kako je već pristao na transfer. U tome slučaju bi realizacija posla ovisila još o dogovoru klubova oko odštete. Britanci pišu kako Tottenham želi dobiti 100 milijuna eura za engleskog reprezentativca.

Bayern je već ponudio 70 milijuna, što je Tottenham odbio, no vjeruje se da je to tek bila početna ponuda i da su Nijemci spremni podići ulog. Pišu i kako vrlo važan posao u vezi ovog transfera obavlja bivši njemački reprezentativac i igrač Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

GALERIJA Borussia izgubila naslov na kojega čeka više od deset godina

Premier League - Tottenham Hotspur v Brighton & Hove Albion
1/19

Osim samih cijena i informacija o pregovorima, Bild piše i od spornom postupku kojim je Kane razljutio čelnike svoga kluba. Naime, Daniel Levy se navodno na napadača naljutio nakon što je saznao da se ovaj u svibnju sastao s trenerom Bayerna Thomasom Tuchelom.

VEZANI ČLANCI:

Kako Nijemci pišu, upravo je tada izrazio svoju želju da zaigra u Bundesligi i crvenom dresu. Premda je Levy ljut zbog postupka najboljeg strijelca u povijesti Tottenhama (280 golova), transfer ovoga ljeta i njemu je isplativ obzirom da napadačev ugovor ističe idućeg ljeta, a ponude produljenja je odbio.

VIDEO Modrić potpisao novi ugovor s Realom! Kapetan ostaje kako bi poveo Hrvatsku na Euru?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije