Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMA ANKETAMA

Kanađani žele da Gretzky zapali Olimpijsku vatru

Wayne Gretzky
Reuters
09.02.2010.
u 15:30

Prema anketi koju je kanadski dnevnik Globe and Mail proveo među svojim čitateljima, najveći broj Kanađana volio bi da legendarni hokejaš bude posljednji nositelj olimpijske baklje.

Gretzkog kao pravi izbor za paljenje olimpijskog plamena vidi 25 posto ispitanih čitatelja. Na drugom je mjestu kanadski paraolimpijac Rick Hansen sa 17 posto glasova, a na trećem bivša kanadska trofejna umjetnička klizačica Cindy Klassen sa 13 posto.

Svečanost otvaranja Zimskih olimpijskih igara i paljenja olimpijske vatre održat će se u Vancouveru u petak, 12. veljače.

Wayne Gretzky slovi za najboljeg hokejaša na ledu u povijesti sporta. Osvojio je četiri Stanley Cupa, a najkorisnijim je igračem NHL lige proglašavan rekordnih devet puta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije