Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 3:0
Povratak na članak

Kanađani razbili Šveđane i obranili olimpijsko zlato

Kanađani su dominirali većim dijelom utakmice, a otpor Šveđana slomili su Toews, Crosby i Kunitz.

Komentari 2

KE
kentie
13:56 24.02.2014.

uuuf, sav se naježim kad pomislim kakav je dernek u Kanadi...ta oni su apsolutni olimpijski pobjednici...osvojili su zlato i u muškoj i u ženskoj konkurenciji...šta hoćete više...očevi hokeja došli su po ono što su htjeli i zaslužili jer igrali su apsolutno najbolji hokej na svijetu....bravo Kanađani, bravo...moje iskrene čestitke...

VL
FU
FULL
16:37 23.02.2014.

Utakmica od koje sam očekivao veći naboj i dva različita stila hokeja, od toga nije bilo ništa; oba protivnika su odigrala smireno i racionalno, vrlo vjerojatno su utjecali i menađeri na to?, jer su se bojali ozljeda?. Švedska već pri ulasku na led je djelovala neambiciozno i neagresivno kao da im nije stalo do pobjede (taj pokazatelj su imali i USA) a Kanada "idemo odraditi što se mora i onako se sve zna"!? Šveđani su igrali sporo (individualno još i dobro ali ne i u kolektivu) a Kanada je manje "divljala" u svom stilu ali im je napad zbog te racionalnosti bio efikasan ne samo s golovima već i s izražajnijim prilikama za postizanje gola i s dvije vratnice. Kanada je potpuno zasluženo pobijedila i tu nema nikakve zamjerke samo ostaje jedan osjećaj nepotpunosti finala (moje mišljenje). Može se sad razmatrati: što bi bilo s igrom da je na mjestu Švedske bila Finska, koliko bi to pružilo punoću?, možda s gabaritima da su Finci bili najefikasnija momčad na turniru i da su za oko igrali najljepše!? Bez obzira na dopunu, čestitka Kanadi zaslužili su se okititi još jednim Olimpijskim zlatom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.