Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kiks saveza

Kamerunski napadač u reprezentaciju stiže iz hrvatskog Partizana!?

Leandre Tawamba
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
12.03.2018.
u 16:50

Uz Leandrea Tawambu piše kako dolazi iz beogradskog Partizana, iz Hrvatske

Nogometni savez Kameruna objavio je popis reprezentativca za prijateljsku utakmicu protiv Kuvajta koja se igra 25. ožujka. Izbornik Alexandre Belinga pozvao je nekoliko novih igrača, a među njima je i Leandre Tawamba.

Vijest nam i nije toliko zanimljiva da se savezu nije potkrala pogreška. Naime, uz Leandrea Tawambu piše kako dolazi iz beogradskog Partizana, iz Hrvatske.

Foto: Twitter

Partizanov napadač dobit će priliku debitirati za kamerunsku reprezentaciju nakon sjajne igra u beogradskom klubu.

Komentara 16

Avatar Glina74
Glina74
18:38 12.03.2018.

Da probam;; Šoštarić ,Glazer,Bruno Belin ,Matekalo , Zlatko Čajkovski ,Hercog ,Palfi ,BOBEK Stjepan naj bolji nogometaš i trener što je Hrvatska dala svih vremena . Bilo je njih još više samo sam ja ostario i puno toga zaboravio ako seo se netko još sječa neka me ispravi U atletskom klubu Partizana Bili su Franjo Mihalić ,Guberina ,Bezjak sve sami Hrvati i na koncu TUĐMAN predsjednik i nakon par godina Ivica ČURKOVIĆ predsjednik Prigovore akzeptiram

BA
balance
17:40 12.03.2018.

Partizan je Franjino djelo.Igrali sve bivši igrači NDH za proslavljeni Bg klub.

VE
velyx
18:27 12.03.2018.

Pa u čemu je problem? Po ovome ispada da je BG u Hrvatskoj. Znači sve o.k

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije