Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna sportašica
Povratak na članak

Kamere je vole: Za odbojkašicom Tatjanom uzdiše cijela regija, odnedavno i Italija

U karijeri je promijenila mnogo klubova, a nakon avanture na FIlipinima stigla je u talijanskog prvoligaša VolAlto Casertu.

Komentari 3

Avatar markoii123
markoii123
12:35 21.09.2020.

Tanja je ponos cijele regije i Balkana.

VL
SA
samoborka
12:04 21.09.2020.

Ovaki članci su uvreda inteligenciji i cijelom ženskom rodu. Večernji, pratim malo vaše članke općenito, i ne postoji dan a da ne objavite barem 3 članka u kojem prezentirate žene kao izložbenu govedinu (druga je stvar što to neke od njih same forsiraju. Ali na vama je kao listu s nekim, barem željenim, nivoom, odbiti srozavati se takvim sadržajem) svedenu na golu svježu mesinu. Ne brinite se, svi imamo internet i svi imamo pristup drugačijoj vrsti štampe ako želimo gledati pornografiju i žene koje žive od prezentirana i prodavanja svog tijela,nitko neće ostati uskraćen za to. Jeste li više uopće sposobni objaviti članak o nekoj vrijednoj, zaista uspješnoj, kvalitetnoj ženskoj osobi, nevezano za njen izgled?

VL
JG
jozagulikoza.guli
12:32 21.09.2020.

Nikad ćuo. Zašto vam o sportskim temama pišu Lubina i Dasović? O sportu moraju pisati sportski novinari.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.