Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pouzdani vratar

Kalinić odlazi u Premiership, Hajduk za njega dobiva 4 milijuna eura

Lovre Kalinić
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/5
27.12.2015.
u 13:50

Kalinić ima 26 godina i ove sezone odlično brani za Hajduk, a nedavno je debitirao i za reprezentaciju

Aston Villa ove sezone igra očajno i nalazi se na dnu ljestvice te joj prijeti ispadanje iz lige. Spasonosno 17. mjesto za nju je udaljeno devet bodova, a trener Garde nije zadovoljan obranom i vratarom. Stoga je krenuo u potragu za novim čuvarem mreže, a čini se da ga je pronašao u Hajduku.

Prema pisanju Mirrora, Aston Villa će za Lovru Kalinića ponuditi oko 4 milijuna eura. Trener vratara Tony Coton već je bio u Hrvatskoj, gledao je vratara 'bilih' i uvjeren je da je upravo on ono što traže.

Kalinić ima 26 godina i ove sezone odlično brani za Hajduk, a nedavno je debitirao i za reprezentaciju. I sam je nekoliko puta rekao da razmišlja o novom izazovu, a odlazak u Premiership ono je što mnogi sanjaju. Splićani bi tada ostali bez pouzdanog čuvara mreže, ali novac koji se spominje dobro bi im došao.

>>Kauri osvojio "Četiri kafića", Ibričić najavio povratak u Hajduk

>>Burić: Vlašić će igrati poziciju bitnu za klub, klub je iznad svih!

Komentara 4

RI
Rizlman
15:05 27.12.2015.

Bilo bi bolje Liverpoolu da ga uzme, jer onaj njihov Mignolet je rupa teška, a prava momčad se gradi od vratara, pa onda ide sve ostalo.

DH
dalibor.hren
17:12 27.12.2015.

Hajduk živi vječno - u sjeni Rijeke i Dinama!

GM
Gusta magla
22:52 27.12.2015.

Bili bi g lupi ponuditi 4 milijona Eura kad bi Hajduk uzeo i 400 tisuca....pa nisu ni Englezi Englezi iako se kadkad takvi prave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije