Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RK Croatia osiguranje Zagreb

Kaleb: Tonči Valčić na ovom je SP-u bio mnogo lošiji od Balića

'20.01.2011., Malmo Arena, Malmo, Svedska - Svjetsko prvenstvo u rukometu, trening hrvatske reprezentacije. Igraci su se zagrijavali uz mali nogomet. Jerko Matulic i Tonci Valcic.  Photo: Antonio Bron
'Antonio Bronic/PIXSELL'
26.01.2011.
u 10:11

Kako u klubu Croatia osiguranje Zagreb gledaju na to što njihova igrača Ivana Balića proziva dopredsjednik Saveza i čovjek koji je zadužen za krizna pitanja u klubu Zoran Gobac?

– Koliko ja znam, kad je klub u pitanju, njihovi su odnosi sasvim u redu. Možda je Zoran prozivanjem našeg najboljeg igrača htio malo protresti ostale. Jer, što bi postigao da je, primjerice, prozvao Gojuna? Ako je netko igrao loše na ovom SP-u, onda je to po meni Tonči Valčić, a nikako Ivano Balić. Ivano je u klubu ove sezone igrao kao violina – istaknuo je Bartol Kaleb, direktor kluba.

Komentara 6

AN
antonio2305
10:43 26.01.2011.

pa kako ce biti bolji od najboljeg igraca sa svijeta

IV
Ivekivek
11:21 26.01.2011.

Sada je svima potpuno jasno da su po linovoj stručnosti pljuvali samo oni kojima je smetao uspjeh hrvatske rukometne reprezentacije.

ZM
zmaj5
12:52 26.01.2011.

Daj Kaleb ne njajke.Sad pokušavaš ublažiti štetu,pa sad po Valčiću.Znamo svi tko je Gobac. Hebali ste Linu,sad imate trenera,ali nemate rezultate.Svaki dan vam je netko kriv,jedan dan golmani,drugi Ivano, sada Valčić.Samo ste vi u Savezu stručnjaci i Bogom dani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije