Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor na Krfu
Povratak na članak

VIDEO Kakva sramota Fodena! Djevojka se izvikala na njega, morali napustiti plažu!

Neočekivane scene s njihovog odmora prenio je britanski The Sun. Nogometaš Manchester Cityja je morao napustiti plažu nakon sukoba s djevojkom. Sve je počelo tako što mu je ona pogledala u mobitel dok je plivao...

Komentari 4

Avatar Bill Carson
Bill Carson
14:17 26.06.2022.

Te žene će mu uzeti svaki cent, a lik je još mlad i u poziciji da svaki dan praši po drugoj.

VL
DU
Deleted user
13:11 26.06.2022.

Foden je privi put posta otac s 18 gdina i drugo djete s 21 godine i zaradjiva barem 10 milijuna eura godisnje. Jako je mlad i neznam zasto zuri praviti obitelj kada je mogao cekati do 30 godine. Pogotovo s toliko novca moze se zabavljati koliko hoce s zenskama.

VL
DU
Deleted user
19:26 26.06.2022.

Ajme zato volim sto sam balkanac nego cjelu englesku,ah moja nesmije ni svoj telefon pogledati kad dodje poruka ili zazvoni,jer radi samarcina k`o burek siroka......

VL
PR
prajdali100
14:36 26.06.2022.

Nema nikakve šanse da moja draga uzme moj mobitel ! To joj uopće ne bi palo na pamet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.