Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U ŠPANJOLSKOJ

Ludnica s pet golova u Valenciji: Barca u 92. minuti došla do sva tri boda

LaLiga - Levante v FC Barcelona
Pablo Morano/REUTERS
10.04.2022.
u 23:19

U 92. minuti je Jordi Alba lijepo ubacio, a Luuk de Jong glavom pogodio za pobjedu Barcelone koja se na ljestvici opet popela na drugo mjesto i ima isti broj bodova kao treća Sevilla, s tim da Katalonci imaju utakmicu manje

Nogometaši Barcelone gostovali su kod Levantea u 31. kolu španjolske La Lige te se iz Valencije vraćaju s tri boda (3-2) koja su osigurali pogotkom De Jonga u 92. minuti.

Sve uzbudljivo u susretu pretposljednje momčadi na ljestvici i Barcelone dogodilo se u nastavku kada je postignuto svih pet pogodaka, a dosuđena su i čak tri jedanaesterca, svi za Levante! Domaćin je dva iskoristio, dok u 56. minuti, kod 1-0, nije bio uspješan Roger Marti.

Barcelona je uspjela brzopotezno okrenuti 0-1 u 2-1 golovima Aubameyanga u 59. i Pedrija u 63. minuti. Ipak, u 83. minuti Lenglet je napravio nepromišljeni prekršaj, a Melero je pogodio s bijele točke za 2-2. Ni tu nije bio kraj drame na ovoj utakmici jer Barcelona je ipak imala zadnju riječ.

U 92. minuti je Jordi Alba lijepo ubacio, a Luuk de Jong glavom pogodio za pobjedu Barcelone koja se na ljestvici opet popela na drugo mjesto i ima isti broj bodova kao treća Sevilla, s tim da Katalonci imaju utakmicu manje.

Golom u 89. minuti Wu Leija Espanyol je na domaćem travnjaku svladao Celtu 1-0, dok je Elche poveo protiv Real Sociedada 1-0 golom Carrilla, ali su gosti iz San Sebastiana okrenuli rezultat u svoje slavlje od 2-1. Već do kraja prvog dijela bilo je 2-1 za Real Sociedad, a strijelci su bili Sorloth u 31. i Le Normand u 39. minuti.

Real Sociedad je šesti te ima dva boda manje od Betisa, odnosno, tri od madridskog Atletica.

Podsjetimo, hrvatski napadač Ante Budimir odlučio je pogotkom u 92. minuti utakmicu u kojoj je Osasuna kao domaćin svladala Alaves s minimalnih 1-0.

Osasuna je bila bolja, a najbolju šansu propustila je u 38. minuti kada Ruben Garcia nije realizirao jedanaesterac. Ante Budimir odigrao je cijelu utakmicu, a zabio je i prije te 92. minute. U 73. je lijepo suparničku mrežu naciljao glavom, ali je tada gol poništen zbog zaleđa. No, u 92. je bilo sve regularno, a na nekoliko metara udaljenosti od suparničkih vrata Budimir je dočekao loptu i zabio za tri boda. Bio je to njegov peti prvenstveni pogodak u sezoni.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije