Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na dodjeli nagrada

Kakva drskost! Lopov na Fifinoj svečanosti ukrao skupocjene darove za Modrića i društvo

Igrač godine
Foto: Reuters
1/10
11.01.2017.
u 11:38

Švicarski mediji pišu kako je drski lopov ukrao šest skupocjenih satova marke Hublot koji su trebali biti uručeni Ronaldu, Modriću i ostalom društvu.

U Zürichu je prije nekoliko dana održana svečanost na kojoj su proglašeni najbolji nogometaši svijeta u 2016. godini. Cristiano Ronaldo dobio je glavnu nagradu, a izabrana je i najbolja momčad u kojoj je svoje mjesto pronašao i Luka Modrić.

A iako je svečanost djelovala odlično i sve je naizgled proteklo bez problema, u pozadini se ipak krije jedan incident. Naime, atmosferu je malo pokvarila krađa!

Švicarski mediji pišu kako je drski lopov ukrao šest skupocjenih satova marke Hublot koji su trebali biti uručeni Ronaldu, Modriću i ostalom društvu.

Vrijednost je ovih satova oko 100 tisuća eura, a nogometaši su se na kraju morali zadovoljiti rezervnom garniturom. Proizvođač se obvezao poslati im original kad i ako policija pronađe lopova.

Komentara 8

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:05 11.01.2017.

zašto muh ?

FR
franctahi6
11:59 11.01.2017.

ne, ovo stvarno više nije čitljivo......zamislite lopov pa drzak? pa ko bi rekao......

Avatar poljicanin
poljicanin
12:11 11.01.2017.

Pa nije ukrao staroj nemoćnoj baki.Ima gorih lopova na svijetu,ne moramo ni gledati tako daleko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije