Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modrić odmarao

Kakva drama! Ronaldo u 93. minuti zabio za remi Reala protiv Valencije!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters (Ilustracija)
04.05.2014.
u 22:59

Prvenstvo se tako maksimalno zakompliciralo, a Atletico je opet u dobroj situaciji. Pod uvjetom da u sljedećem kolu pobijedi Malagu, protiv Barcelone će joj biti dovoljan i jedan bod

Nakon što je Atletico danas izgubio od Levantea, Real je postao glavni kandidat za naslov prvaka. No, u utakmici protiv Valencije išlo je teže od očekivanog. Završilo je 2:2, a Real se spasio pogotkom Ronalda u sudačkoj nadoknadi.

A sve je krenulo velikom prilikom Reala, već u 3. minuti Cristiano Ronaldo je bio u izglednoj situaciji, ali Diego Alves fenomenalno je obranio. U 16. minuti i gosti su zaprijetili, Parejo je pucao glavom, a Lopez refleksno obranio i odbio u gredu.

Valencia dvaput vodila

Pred sam kraj poluvremena Parejo je izveo korner, a Mathieu ostao sam na pet metara i matirao Lopeza za vodstvo gostiju.

U nastavku utakmice Real je opet napao, ali je fantastični Diego Alves nekoliko puta sjajno reagirao. Ipak, u 59. minuti nije mogao ništa. Di Maria je ubacio, Ronaldo spustio glavom, a Sergio Ramos izjednačio. Bernabeu je tada opet živnuo, tjerao svoje igrače naprijed, ali šest minuta kasnije doživjeli su novi šok! Feghouli je prošao po lijevoj strani, dao povratnu loptu na koju je natrčao Parejo i zabio za 2:1. Vodstvo je trajalo sve do sudačke nadoknade, a onda se po tko zna koji put ukazao Cristiano Ronaldo. Di Maria je ubacio, a Ronaldo sjajno reagirao i petom zabio za remi.

Prvenstvo se tako maksimalno zakompliciralo, a Atletico je opet u dobroj situaciji. Pod uvjetom da u sljedećem kolu pobijedi Malagu, protiv Barcelone će mu biti dovoljan i jedan bod!

Atletico vodi s 88 bodova, Barcelona ima 85, a Real 83, ali i utakmicu manje. U slučaju da na kraju prvenstva netko završi bodovno izjednačen, gleda se međusobni omjer. Atletico, primjerice, ima bolji omjer od Reala, baš kao i Barcelona. Barca i Atletico, pak, još moraju igrati međusobno.

Luka Modrić zbog ozljede nije bio u konkurenciji za ovu utakmicu.

Raspored do kraja

Real prvo mora odigrati zaostalu utakmicu u gostima protiv  Valladolida, zatim gostuje kod Celte pa dočekuje Espanyol. Atletico igra kod kuće protiv Malage pa gostuje na Nou Campu. Barcelona, pak, u gostima igra protiv Elchea, a u posljednjem kolu dočekuje Atletico.

>>Atletico Madrid izgubio od Levantea 0:2

Komentara 7

DU
Deleted user
07:48 05.05.2014.

Par godina sam stariji nakon te tekme, taktika im je od samog početka bila u banani i to tako nije moglo. Na poluvremenu se nešto pomaklo na bolje, ali uz Balea kakav je opet jučer bio nije ni moglo bolje. Taj lik odigra dobro tek svaku parnu tekmu. A i da su se na vrijeme riješili Benzeme sad se nebi kockali za prvenstvo. S njim imaju igrača manje. Još se uvijek nadam da Barca može zakomplicirati Atleticu, makar sumnjam da će se to dogoditi s obzirom na obzir. Ako Atletico i osvoji naslov, a vjerojatno hoće, zaslužili su. Atleticu prvenstvo, a Realu kup i LP :-).

Avatar Topgen
Topgen
10:34 05.05.2014.

Bez Luke nema nauke.

GI
giglibigli
09:42 05.05.2014.

bez modrića u sredini nije to onaj uragan koji je uništio bayern

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije