Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propao posao

Kakva drama! Panathinaikos odustao od Antolića i doveo igrača koji je optužio Dinamo za laž

Domagoj Antolić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
30.08.2017.
u 21:03

Grčki novinari tvrde da je s Dinamom dogovorena posudba, a da Grci imaju obvezu otkupa ugovora. No, onda se navodno hrvatski klub javio još jednom i tražio 300 tisuća eura

Domagoj Antolić već se nekoliko dana spominje u kontekstu odlaska u Panathinaikosa. Ta je opcija bila prilično realna, činilo se kako je samo pitanje trenutka kada će kapetan Dinama potpisati za grčki klub, a onda se dogodio preokret. Naime, novi igrač Panatahinaikosa postao je Yacouba Sylla, nesuđeno pojačanje Dinama. 

Što se dogodilo s Antolićem? Grčki novinari tvrde da je s Dinamom dogovorena posudba, a da Grci imaju obvezu otkupa ugovora. No, onda se navodno hrvatski klub javio još jednom i tražio 300 tisuća eura za posudbu i cijeli posao je propao, a potpisao je Sylla.

Podsjetimo, taj je igrač bio na pragu Maksimira, ali su i+onda iz kluba konstatirali da nije prošao liječnički pregled. No, on je to danas demantirao grčkim novinarima.

"Liječnički ću pregled proći bez problema jer nije istina da ga nisam prošao u Zagrebu. Drugi su razlozi što nisam potpisao za Dinamo."

Komentara 8

GU
General_U
23:02 30.08.2017.

pa i rudeš bi ga odbio o kakvoj drami pričate,nije mo se dalo čitati članak,ali znam kako antolić igra!!!

DU
Deleted user
21:35 30.08.2017.

ne trebate pored najbolje škole fudbala u evropi nikog kupovati komšije

Avatar Point_of_view
Point_of_view
07:45 31.08.2017.

Antolić je prespor a ima kondicije za tridesetak minuta rekreativnog nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije