Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE

Kako ušutkati neposlušnog igrača? Ovaj trener ima nevjerojatne metode

Jae-Hak
Foto: screenshot/youtube
1/2
17.02.2014.
u 13:47

Iako je Ham prvotno mislio da se trener šali, nakon pogleda koji mu je Jae-Hak uputio nije mu ništa drugo preostalo nego zalijepiti vrpcu na usta.

Jae-Hak, trener južnokorejske momčadi Ulsan, na nevjerojatan način odlučio je ušutkati neposlušnog igrača Hama za minute odmora.

Ham nije previše mario za instrukcije trenera jer je njegova momčad imala plus 13 protiv KGC-a i bila je na dobrom putu prema pobjedi. To se baš i nije svidjelo Jae-Haku koji je zatražio samoljepljivu vrpcu, a onda igraču naredio da si je zalijepi na usta.

Iako je Ham prvotno mislio da se trener šali, nakon pogleda koji mu je Jae-Hak uputio nije mu ništa drugo preostalo nego zalijepiti vrpcu na usta.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije