Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO U BOKSU
Povratak na članak

Kako su Hrvati prošli u Beogradu? Ostala nam je tek - utjeha

Ono što je nama zanimljivo, a dijelom i utješno, jest da su čak tri borca, od kojih su ispadali hrvatski aduti, završili u finalu, a jedan od njih je postao i svjetski prvak a to je kubanski srednjaš Yoenlis Hernandez koji je u četvrtfinalu, uz puno muke, pobijedio našeg Gabrijela Veočića.

Komentari 2

RO
roland
22:15 06.11.2021.

Daleko smo mi od postolja! Zastarjela tehnologija sportskog treninga, derutne boksačke dvorane, klubovi koji ne mogu platiti račun HEP-u! Tko od ovih boksača može istrčati 400 metara ispod 54 sekunde??? Ima li itko tko može za 3 minute istrčati 1.0000 metra? Nitko! A Dino Rađa je 1988. trčao 400 metara ispod 54 sekunde! Dakle, sve je jasno! Ostali smo daleko u prošlosti, trebamo trenere iz Kazahstana, Uzbekistana, Ukrajine, Gruzije...to možemo platiti, a kvalitetni su...

VL
DM
drazen.muhvic
07:10 07.11.2021.

Veočića Kubanac izbacio uz puno muke??? Sva tri suca dali pobjedu Kubancu, samo jedan je našem borcu dao prednost u drugoj rundi (najviše zbog aktivnosti u njoj) . Veočić nije niti jednom bio ni blizu uzdrmati protivnika i zadati mu probleme... Ali opet od svih naših je bio najbolji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.