Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan kada smo ludovali
Povratak na članak

Kako se ne naježiti uz ovu Lovrenovu objavu? Na ovaj smo dan pisali povijest

Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić i društvo nadmašili su pothvat generacije iz 1998. koja je na isti dan, ali 20 godina ranije, na pariškom Parku prinčeva pobijedila Nizozemsku s 2:1 i osvojila svjetsku broncu.

Komentari 3

KA
kajinx
13:32 11.07.2019.

Veliki uspjeh! Još jednom, čestitke svim igračima i stožeru! Nakon ovakvog uspjeha Jugoslovenska Televizija nas je nagradila da više neće prenositi utakmice reprezentacije! Narod se ne smije veseliti.

VL
RO
RogaBabaroga
16:38 11.07.2019.

i sad mi suze radosnice dodju na oci! jedna prekrasna prica ispricana sa prekrasnim ljudima velikog srca i velikim gospodinom Zlatkom Dalicem!!! Svaka cast i veliko vam hvala!

VL
DU
Deleted user
13:30 11.07.2019.

Pa da...tko se ne bi naježio? :-)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.