Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJA U ŠIROKOM BRIJEGU
Povratak na članak

Kako je ukinuta tradicija: Dinamo i Hajduk već 18 godina nisu odigrali prijateljsku utakmicu!

Karcinom je zahvatio odnose dviju klubova, čije uprave zanemaruju esenciju nogometa – radost, veselje, viteštvo, kaže legendarni Edo Pezzi

Komentari 7

DU
Deleted user
08:27 21.05.2022.

Mirotvorac pise o radosti i veselju, jedan od najvecih huskaca u nogometu, a jos uz to Hajdukaovac!!

VL
ZG
Zeljko Grabar
08:50 21.05.2022.

Postovani autore clanka, mozda si zaboravio i uzrok takve situacije i mozda ces negdje u statistikama o odigranim prvenstvinama naici i na 18 godina koliko je proslo da Hajduk stagnira i da je odrasla jedna punoljetna generacija navijaca Hajduka kojaa nije vidjela prvaka drzave. Onda kad ti to bude jasno onda prolistaj malo kronike odnosa Hajduka i Dinama pa ce ti biti mozda jasnije zasto do toga nije doslo. E ka dsve to upoznas onda ces vidjeti kakva si sportska ali i novinarska nula da mozes postavljati takva pitanja. Zajedno sa kolegom koji pise o navodnoj mrznji navijaca Dinama protiv navijaca Hajduka samo usput. Od mojih 10 najboljih prijatelja 7 ih navija za Hajduk i to bi prema tvrdanjama nazovi skrabala VL trebalo biti povod da ih mrzim. Jeste pali na niske grane i pitam se sto radite u Zagrebu, jer za sve takve bi idealno mjesto bilo neko mjesto novinara Mosta u Trilju i okolici, gdje ima takvih vise nego dovoljno.

VL
CO
coruption
07:48 21.05.2022.

dinamo nikad nije u 20 godina reagirao na suđenje za njih, ali valjda hajduk treba reagirati na prvi penal protiv istre kojeg je sudac gledao 2minute uključujući i var sobu. dobra logika

VL
Avatar The new statesman
The new statesman
07:21 21.05.2022.

Divljaci..to je sport,a ne rat

VL
DU
Deleted user
10:25 21.05.2022.

Dok je lopina Mamić vaš vlasnik nema tu prijateljstva.Nemožemo sa takvin asocijalnim lopinama i usto bijeguncima od hrvatskog pravosudja igrat se prijateljstvom !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.