Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sergij Stahovski

'Kako je Troicki suspendiran na godinu dana, a Čilić na 3 mjeseca?'

Marin Čilić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
05.11.2013.
u 19:03

"Troicki je suspendiran na godinu dana, iako nije utvrđeno na testu da je pozitivan"

Srpskom tenisaču Viktoru Troickom, koji je odbio napraviti dopinški test, suspenzija je smanjena sa 18 mjeseci na godinu dana, no on je nezadovoljan i takvim raspletom. Smatra da nije zaslužio takvu kaznu, a nije jedini koji tako razmišlja. S njim se slaže i Ukrajinac Sergij Stahovski.

"Troicki je suspendiran na godinu dana, iako nije utvrđeno na testu da je pozitivan, dok je Marin Čilić kažnjen s tri mjeseca neigranja, a pao je na dopinškom testu. Jesam li nešto propustio ili...?, napisao je Stahovski na Twitteru.

Očito je da je Stahovski ipak nešto propustio jer ITF je pogriješio u slučaju Čilić, što je naš tenisač danas i rekao na konferenciji za novinare.

Komentara 2

MI
mibaiv
09:43 06.11.2013.

bolje da su našeg Marina kaznili na nekoliko godina da se više ne blamira na ATP turu. tako bi mogao da viče eto da me ne kazniše mogao sam nešto i osvojiti a ovako nepravda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije