Naslovnica Sport Tenis

'Kako je Troicki suspendiran na godinu dana, a Čilić na 3 mjeseca?'

"Troicki je suspendiran na godinu dana, iako nije utvrđeno na testu da je pozitivan"
05. studenoga 2013. u 19:03 3 komentara 103 prikaza
Marin Čilić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell

Srpskom tenisaču Viktoru Troickom, koji je odbio napraviti dopinški test, suspenzija je smanjena sa 18 mjeseci na godinu dana, no on je nezadovoljan i takvim raspletom. Smatra da nije zaslužio takvu kaznu, a nije jedini koji tako razmišlja. S njim se slaže i Ukrajinac Sergij Stahovski.

"Troicki je suspendiran na godinu dana, iako nije utvrđeno na testu da je pozitivan, dok je Marin Čilić kažnjen s tri mjeseca neigranja, a pao je na dopinškom testu. Jesam li nešto propustio ili...?, napisao je Stahovski na Twitteru.

Očito je da je Stahovski ipak nešto propustio jer ITF je pogriješio u slučaju Čilić, što je naš tenisač danas i rekao na konferenciji za novinare.

Što je najbolje jesti nakon dugačkih šetnji i planinarenja
SITI U PLANINI
Nutricionisti savjetuju: Što je najbolje jesti nakon dugačkih šetnji i planinarenja

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar GeniKameni®
    GeniKameni®:

    "Troicki je suspendiran na godinu dana, iako nije utvrđeno na testu da je pozitivan, dok je Marin Čilić kažnjen s tri mjeseca neigranja, a pao je na dopinškom testu. Jesam li nešto propustio ili..."? Da, gosp. Stahovski! Propustio si primjetiti ... prikaži još!iti da su Marina Cilica kaznili sa tri mjeseca neigranja samo zbog njihove nekompetentnosti! Nista mu nisu nasli, nego su samo mislili da jesu! Ne bi me iznenadilo da i Stahovski jednog dana dobije posao u nekoj od ITF-ovih komisija, po ignoranciji i pristranosti to definitivno i zasluzuje.

  • mibaiv:

    bolje da su našeg Marina kaznili na nekoliko godina da se više ne blamira na ATP turu. tako bi mogao da viče eto da me ne kazniše mogao sam nešto i osvojiti a ovako nepravda